6 entry daha
  • kalkıp da ''en sevmediğiniz özelliğiniz nedir?'' gibi bir soru soracak kadar embesil bir insana verilecek en mükemmel cevaptır aslında.

    peki ya ne desin? son derece ciddi bir iş görüşmesinde insan kaynakları uzmanının yüzüne karşı ya da güzellik yarışmasında bilmem kaç tane izleyicinin ortasında bu soruya nasıl bir cevap versin? ''sevdiğim insanları kendi çıkarlarım uğruna satan bir orospu çocuğu oluşum.'', ''iki bira içince hemen veriyor oluşum.'', ''iki dakika içinde kırk tane yalan söyleyebiliyor oluşum.'', ''erken de değil, çok erken boşalıyor oluşum. :('', ''sürekli onun bunun arkasından dedikodu yapmaya bayılıyor oluşum.'', ''ne emmeye ne gömmeye geliyor oluşum.'' falan mı desin?

    ne salak sorudur bu ya rabbim?! neden sorulur? hayır, bir insanı sinsi gibi tanımak için yine o'na bir soru soruluyor. ne ki bu şimdi?

    yeri gelmişken; bir insana en sevdiği ya da en sevmediği özelliği sorulduğunda o insan error veriyorsa candır, ciğerdir. ama böyle dudaklarını büzüp gözlerini devirerek ''hmm, en sevmediğim özelliğiiiiiim...'' diye bilmiş bilmiş konuşmaya başladıysa kaçın oradan; şiddetli bir samimiyetsizlik sağanağı boşalmak üzere demektir.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap