9 entry daha
  • vakti zamaninda mahallenin delikanlisi ama ayni zamanda da sembolu olan bir talat abi varmi$. tum mahalleli pek sever sayar, di$ mahalleler, semtlerde de "talat abi'nin oldugu mahalle" vs diyerek onunla sembolle$tirdikleri bolgeyi onun adi ile anarlarmi$.

    gunun birinde peltek, peltekliginden sebep sevimli bulunan bir cocuk gelmi$ mahalleye yeni ta$inan ailesi ile. mahalle halki cok sevmi$ cocugu. hem peltek konu$masi dikkatlerini celbetmi$ hem de bukleli saclari, guzel gozleri ve sevimli tavirlari ile her gorene kendini sevdirecek $eytan tuyune sahip imi$.

    velhasil bu cocuk bir gun mahallenin delikanlisi talat abi ile kar$ila$mi$. gorur gormez "telet api" demi$ ona bakip.. talat isminin degi$tirilmesine bozulmu$, cocugun peltekliginden oturu bir $ey de diyememi$, cocuk talat abi'yi gordukce telet api, telet api diye diye koskoca talat abi'yi telet abi yapmi$.

    talat abi'nin gozu pekligi ve sevilmesinin anisina bir film ku$agi ile ya$atmak istemi$ler ve teletabi dunya televizyonlarinda yayina ba$lami$..

    (bkz: teletubbies)
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap