2177 entry daha
  • inanilmaz bir rezillik olan burokrasi pornosu. avrupa pespayeligi. gelip iki bira icecektik, sizin ben sehrinizi sikeyim dedirten vasat surec.

    ya bu rezilligi "ama adamlar hakli" seklinde savunan herkes bu rezilligi hak ediyordur. hayir akp de olsa bu rezilligi hak etmiyoruz. sacma sapan bu sikindirik pespayeligi aklamayin aq ya. allahin turistik vizesi, 10 kere gitmis gelmissin daha once. hala yok vergi levhasi yok bilmemne toplattiklari evraklar bile pespayelik. dunyanin 50 cesit ulkesinde bulunmus. baska vatandasliklar da almis bir insan olarak soyluyorum: schengen tamamen ve sadece avrupa'nin rezilligidir (evet, artik schengen almadan avrupa'ya gidebiliyorum. daha once schengen ile defalarca gittim, vize alinabiliyor elbette alinamiyor diye bir sey yok, ama bunlarin hicbirisi o rezil sureci elestirmemi engellemez). akp bile schengen'den iyidir.

    bir de en gicigi ne biliyor musunuz. gidip iki bira icip arkadaslarinla 5 gun dolasacaksin. sana boyle kanirtir kac gun onceden basvur, yok oteli ucagi odemis ol. belgeler belgeler, araci kurumlara eurolar. cocuk gibi isyerindeki amirinden izin yazisi. sirketin sik sok belgeleri muhurleri falan. sonra bir gidersin, seriatcisi iti kopegi hirsizi dolmus siktiklerimin ulkesine. bana bu kadar eziyet cektirdin, 3 gun gezip donecem diye e bunlara bakmadin mi birader gelip senin ulkene yerlesmisler. rezil bir burokrasi failure ya avrupa.
2641 entry daha
hesabın var mı? giriş yap