8 entry daha
  • gazeteci/yazar wednesday martin'in dünyada değişen cinsel eğilimler hakkındaki tuhaf kitabı.

    3 binden fazla kadınla yaptığı ankete göre kadınların tümü erkeklerden daha çok sekse düşkünmüş sadece güvenlik kaygısı onları baskılıyormuş. hatta evli, eşinden hem cinsel anlamda, hem aşk anlamında gayet memnun kadınların yarısı sürekli başka erkeklerle de yatmayı arzuluyormuş, bunların da yarısı bu fantazilerini gizlice en az birkaç kez gerçeğe döküyormuş, bunların da yine en az yarısı gizleme gereği duymadan kocasıyla anlaşıp eve erkek veya çift getiriyormuş beraber ilişkiye giriyorlarmış falan..

    hatta seks tedavi psikologlarıyla yaptığı ankette de müşterilerinin çoğu çiftler değil kadınlar oluyormuş, 10 senedir her gün kurufasülye yemekten bıktım kocamı da çok seviyorum, kalbini kırmadan biraz değişikliğe nasıl ikna ederim diye sormaya gelen evli kadınlarmış. hayatlarında herşey tamamış eksik olan tek şey yeni bi penismiş:)

    böyle bir kesim insan olduğu kesin ama kitapta verilen orantıların abartılı olduğu da kesin. diyeceksiniz ki orası amerika ama ben antalya'da yaşıyorum dışarısı amerikalılar dahil batılı yüzbinlerce turist dolu, ne bileyim kadınların yarısı bile erkekler kadar iştahlı olsa benim tinderin hiç susmaması lazımdı:) hatta bekar erkeklerin dünyada hiç cinsel sıkıntı yaşamaması lazımdı, dünyada genelev diye bir kurum da olmaması lazımdı falan ama gerçekler öyle değil. erkek abazalığından faydalanıp para kazanmak için verileri abartmış.
hesabın var mı? giriş yap