320 entry daha
  • hugh laurie'nin yerine eger ki kazanirsa odulleri lisa eldstein* alacagi dizidir.

    adayligi olan 4 dalda da madman ile kiyasiya cekisecek olup, kuvvetle muhtemel uzulerek de olsa kendisine yenik dusecektir, fakat madman kendisinden iyi ya da o otekinden daha kotu oldugu icin degil, daha populer oldugu icindir. fakat yine de 4 adayligindan en az birinin garanti*, ikisinin muhtemel*, ucunun surpriz* olacagini dusunuyorum. bana kalsa music composition'u kafadan veririm (bkz: house md/@polifonik osuruk), ama malesef o kadar kolay olmuyomus isler.

    fakat yine de gonul isterdi ki hugh larie hasta olmayip gelseydi, yine odulunu alsaydi ve tesekkur konusmasi esnasinda "i thank to robert sean leaonard and i don't know why i did that" deseydi. yine.

    ha bir de ; "almost dying changes nothing, dying changes everything." diyip selam ediyorum tum dizi sakinlerine.

    edit 1 : garanti olani an itibari ile aldi ; outstanding directing for a drama series.

    edit 2 : muhtemel olani cok ilginc bir sekilde alamadi. en iddiasiz olan breaking bad outstanding lead actor for drama series odulunu aldi. house, mad men ve dexter'i geride birakip. cok ilginc. resmen "gotunuz kalkmasin" demisler. bir de house'un ucuncu kez bu dalda aday olup, ucuncu kez bu odulu alamamasi, artik alamadigini degil "vermediklerini" gostermistir.

    edit 3 : an itibari ile en iyi drama odulunu house'un en disli rakibi mad men aldi. olsun en azindan breaking bad'e falan vereye kalkip icimi yakmadilar. sonuc itibari ile lead actor odulunu kanimca "tesvik etmek" amaci ile breaking bad'e vermeselerdi yine mad men'le bir cekisme yasar, ya ucte iki ile eve doner mutlu eder, ya da ucte bir ile eve doner en azindan disli rakibe odul kaptirdigi icin icimizi yakmazdi ama olsun. hugh laurie eninde sonunda emmy kazanicak. artik golden globe kesmez !
4068 entry daha
hesabın var mı? giriş yap