29563 entry daha
  • hala evini arabasını satıp girenler duyuyorum, inanılmaz gerçekten.

    2017 yılından beri ufak tefek bitcoin ve altcoinler alıyorum, short long al sat işlerine hiç girmedim, yükseldiği zamanlarda ara ara bozdurup bişiler aldım, kredi kartlarımı ödedim, vs vs. düştüğü zamanlarda gene ufak miktarlarda almaya devam ettim. hiç bir zaman yatırımlarımı buna göre yapmadım, bir şey yükselmişse zaten geç kalmışsınızdır, bir şey çok düştüyse illa ki geri çıkacaktır. 20000 dolardan 2000 dolara düştüğü zamanları da gördüm, 60000 olduğu zamanları da.

    indikatör vs dediğiniz şeyler genel kurallara göre çalışır, yani düşüş varsa herkes satmaya gider (zararın neresinden dönersek kardır = stop loss), yükseliş varsa herkes trene binip karı almaya çalışır (abi 50 olduysa 70 olur, 70 olduysa 100 olur). mesleğiniz bu iş değilse, gözünüzün önünde 4 monitör açık değilse, 10m dolarınız olup da sırtınız rahat değilse boşu boşuna kendinizi paralamayın.

    bu iş online oyun oynamaya benziyor, sen akşam vakti millet uyuduktan sonra yarım saat iki oyun atayım kafam rahatlasın diyorsun, orada günlük ortalama 8 saat oyun oynayan yarı profesyonel bi adam gelsin de şu enayiyi bi vurayım diye bekliyor.
    başkalarının oyununu oynamayın kafanızı kullanın.

    ytd.
13091 entry daha
hesabın var mı? giriş yap