5 entry daha
  • dövme yaptıran arkadaşta ki betimlemelere istinaden bir dövmeciden çok fetiş bir obje olduğuna kanaat getirdiğim dövmeci.maalesef tanımıyorum kendisini henüz. kendisine dövme yaptıracak kıvamda değilim. ama şanssız sayıyorum artık kendimi bu yazıyı okuduktan sonra bakar mısınız şu tasvirlere

    "bunu aslında çok istiyorum. artık vazgeçemeyecek kadar bulaştığımı ayrımsayıp, sırtımdaki acının tadını çıkarmak kalıyor banada. bu arada kızkardeşim habire fotoğraflarımı çekiyor. bende iğnelerin teması ile kendimi daha iyi hissettiğimi farkedip, korkuyorum kendimden. niyeyse ruhum kedi gibi yatıyor dizlerimin dibine. hatta öyle mırıldıyorki, kardeşimle cemal duyacak diye korkuyorum."

    aman allahım bu kadar etkili bir dövmeci sanırım kendisi. iz bırakılmasında garip bir haz duyduracak ve yaptığı dövmeyle gurur duyduracak kadar. şimdiden sempati besledim kendisine tunalı ya gittiğimde karşı konulamaz bir arzu olacak benim için de bir dövme yaptırıp ruhumun prang... ahah ne diyom lan ben. şiddetle merak ediyoruz kendisini.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap