464 entry daha
  • dun aksam ankara congresiumda izledigim oyun. basrollerinde selcuk yontem okan bayulgen ve ozlem ocalmazi izleyebileceginiz oyun. oyunla ilgili cok fazla yazamayacagim ahali cunku izleyemedik, zevk alamadik. ozellikle ikinci perdede rezalet bir ses duzenegi vardi. cumlenin ilk kelimesi ile son kelimesi disinda anladigim duydugum bir kelime olmadi. keske bu guzel oyunu hakeden ellerden izleseydik. en cok geri kalan ekibe uzuluyorum, onca emekleri sesciler yuzunden heba oldu.

    abi oyunun 2. perdesi devam ederken izleyicilerden birisi kalkip en arkalardan sescileri uyarmaya gitti. daha acinasi bir durum olamaz. kardesim arada o kulakligini cikar da seyirci ne dinliyor diye bir bak. seni o koltuga kim oturttu? bosa giden paramiza degil cuma aksamimiza uzulduk.

    bir diger ciddi elestiri de congresiuma. ne hes kodu ne pcr ne asi ne baska birsey. yuzlerce insan diz dize oturduk. havalandirma desen meh. perde arasinda ve oyun sonunda ulan oksijen buymus dedik cikinca. bir de oyun sonu zaten cikmak icin 2 tane yurur merdiven var, izdiham olmus orada, adamin teki gelmis bosaltiyoruz diye bagiriyor insanlari o kalabaliga itmeye calisiyor. mal misin kardesim? ıyice insanlari birbirine sokmaya caliaiyorsun? sana kim dedi oyun biter bitmez 10 dk icinde alani bosalt diye?

    bir ufak elestiri de izleyiciye. arkadaslar o sigaralarinizi ictikten sonra en azindan boyle bir kalabaliga girmeden once o lanet kokuyu gidermek icin bir sakiz makiz seker bir sey bulundurun. ıcmeyen insana yeni birakmis insana bunu yasatma zevki ayri mi geliyor yoksa saf dusuncesizlik ve umursamazlik mi?

    sacmaliklar ve sacma sapan insanlar yuzunden guzelim oyun ve gecemiz pic oldu.
272 entry daha
hesabın var mı? giriş yap