5 entry daha
  • liyofilize sakkoromises boulardi etken maddeli ilaç, sanofi-aventis etiketli.

    prospektüs:

    en­fek­si­yözve non-spe­si­fik is­hal­le­rin te­da­vi­sin­de ve an­ti­bi­yo­tik te­da­vi­si­nebağ­lı is­hal gi­bi sin­di­rim sis­te­mi ra­hat­sız­lık­la­rı­nın ön­len­me­sive te­da­vi­sin­de en­di­ke­dir. bir an­ti­bi­yo­tik ile bir­lik­te kul­la­nı­lı­yor­sa,an­ti­bi­yo­tik­le ay­nı za­man­da alı­na­bi­lir.

    du­yar­lı ki­şi­ler­de kul­la­nıl­ma­ma­lı­dır.
    ge­rek­liy­se, is­ha­lin şid­de­ti­ne gö­re oral ve­ya ivyol­la re­hid­ra­tas­yon uy­gu­la­nır.

    epi­gast­rik ra­hat­sız­lık ve me­te­orizm ra­por edil­miş­tir.an­cak bun­lar te­da­vi­yi bı­rak­tı­ra­cak ni­te­lik­te ol­ma­mış­tır.

    sacc­ha­romy­cesbo­ular­dii fun­gal ya­pı­da ol­du­ğu için,an­ti­fun­gal ilaç­la­ra kar­şı du­yar­lı­dır.

    reflor kapsül: ye­tiş­kin­ler­degün­de 1 ve­ya 2 kap­sül, ço­cuk­lar­da gün­de 1 kap­sül kul­la­nı­lır. 6 ya­şın­dankü­çük ço­cuk­lar­da müs­tah­za­rın li­yo­fi­li­ze toz içe­ren sa­şe for­mu kul­la­nıl­ma­lı­dır.ilaç gü­nün her­han­gi bir sa­atin­de alı­na­bi­lir, an­cak çok hız­lı bir et­kisağ­la­mak için ha­zım fa­ali­ye­ti­nin ol­ma­dı­ğı ye­mek ye­me sa­at­le­ri­nindı­şın­da alın­ma­sı öne­ri­lir.

    reflorsaşe: ye­tiş­kin­ler­de gün­­de 1 ve­ya 2 sa­şe, ço­cuk­lar­dagün­de 1 sa­şe kul­la­nı­lır. sa­şe içe­ri­ği bir bar­dak su ve­ya şe­ker­li suiçin­de ka­rış­tı­rı­la­rak içi­lir. sa­şe­nin ka­rış­tırıldı­ğı sı­vı sı­cakol­ma­ma­lı ve al­kol içer­me­me­li­dir. ilaç gü­nün her­han­gi bir sa­atin­dealı­na­bi­lir, an­cak çok hız­lı bir et­ki sağ­la­mak için ha­zım fa­ali­ye­ti­ninol­ma­dı­ğı ye­mek ye­me sa­at­le­ri­nin dı­şın­da alın­ma­sı öne­ri­lir.
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap