916 entry daha
  • haftasonu milliyet gazetesinde roportajini okumustum,

    https://www.milliyet.com.tr/…liyete-konustu-6377719

    roportaji yapan kisi soyle bir soru soruyor..

    "taciz ispatlanabilir bir şey değil. sizin de bildiğiniz gibi kadının beyanı esastır. ortada çok sayıda beyan var..."

    hat da soyle cevap veriyor, milliyetin roportajinda;

    "evet, ispatlanabilir bir şey değil. kadının beyanını esas almanın bu ülkede nelere yol açtığını da gördük. ama ben suçlu değilim, sonuna kadar suçsuz olduğumu savunacağım. "

    kadinin beyanini esas almanin bu ulkede nelere yol actigini gorduk....bana bu cumle okudugumda cok tuhaf gelmisti, roportajin buraya kadarki kisminda hasan ali kendince tutarliydi. ancak bu cumle de kadin beyani hususunda dusmanca bir tutum vardi. sahsen o sirada bu cumleyi kafamda mimledim.

    oysa adamin cumlesi tam da oyle degilmis,hat'ın roportajin bozulmamis hali diye yayinladigi kisimda ayni cevap su sekilde; https://www.antmedia.com.tr/…n-gazasi-mübarek-olsun

    "evet, ispatlanabilir bir şey değil. kadının beyanını esas almanın bu ülkede nelere yol açtığını da gördük gezi olayları sırasında. kabataş olayında da ‘kadının beyanı esastır’ dendi, bu yalana inananlar köpürttü de köpürttü. sonuç, yok. ortada kurulan bir mahkeme var ve bu mahkemenin ilan ettiği bir suçlu varsa zaten bir şey demeye gerek yok."

    ben her iki cevaptan daglar kadar fark cikariyorum, roportaji yapan kisi simdi kadin mucadelesine katki mi saglamis oldu yani bu manipulasyonla.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap