5 entry daha
  • şimdi efendim kapış yapmak dedik de aklıma geldi. ben her ne kadar bilye taso gibi şeylerin kapışlarında bulunmuş olsam da şimdi anlatacağım öykü tamamen modernize olmuş gençlerin hikayesidir.
    sene 1997-1998 yer bornova anadolu lisesi eski yurt binası yeni hazırlık binası bilen bilir yanında revir olan bina şimdilerde yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya o kadar sakat bir bina neyse efendim. ben bu okula geldiğimde daha önce görmediğim bi oyunla karşılaştım adı magic the gathering. gençler sabah akşam black white deckler hazırlıyorlar bir sonraki gün okulda tenefüslerde boş derslerde oynayacakları oyunlarla ilgili taktik çalışması yapıyorlar. biz de yeni yeni öğreniyoruz sağdan soldan elalemin elden çıkardığı kartların üstüne kendimizde 3-5 kart alıp karışık deck kuruyoruz oynuyoruz falan. tabi bu sağdan soldan toparladığımız kartlar genellikle kapışlar sonucu elde edilirdi. neyse ki ben pek o kapışlarda bulunmadım yani bulundum da as sonra aşağıda anlatacağım olaylar içinde hayvanlık mertebesinde bulundum.
    şimdi kapış nasıl yapılır yukarıda bir güzel açıklamışlar ben anlatmayacağım onu ben sizlere bir gariban evladına nasıl acı çektirdiğimizi anlatacağım. kesinlikle bu yaptığımızdan gurur duymuyorum.
    hikayemiz ise şöyle....bir gün yine öğle tenefüsünde erdem* isimli bir arkadaşımız(çok hınzırdır kendisi) kapış yapacağını duyurdu yanlız kulislerde ise bunun bir kapış değil ö.b. isimli *arkadaşımıza çok gıcık olunduğu için kapış kisvesi altında dövüleceği duyurulmuştur. herkes rol icabı yerlerine geçmiştir. kapış başlamıştır yazık garibanım ö.b. kapışın verdiği heyecanla hemen ortalığa dalıp yerdeki kartları toparlamaya başlamıştır yanlız bu esnada rol icabı kapışa başlayan insanlar kartları toparlamak yerine ö.b. isimli arkadaşımıza takır tukur girişmiş utanmadan yerde bile tekmelemeye devam etmişlerdir. peki olayın sonucu ne olmuştur?? bizler öğle tatilimizi mükemmel bir eylenceyle bezemiş mutluluktan sırıtırken ö.b. arkadaşımız ise hiç sanki az önce kendisine tekme tokat girişilmemiş gibi ortalıkta "aman tanrım rare kart kaptım ehueueh oleeey" tarzı çığlıklar atmaktadır. ha bu işin içinde olan kişilerin adını tek tek biliyorum ama ben buradan sadece jesters cap adını zikredeceğim. hey gidi günler hey. zamane gençliği efenim ne bilsin misketi bilyeyi gazoz kapağını. ama bir konuda şükretmekteyim ya biz gençler demir bilyelerle bu kapışı yapsaydık??
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap