2463 entry daha
  • --- spoiler ---
    3. sezon finalinden sonra gelecek sezonlarla ilgili benim naçizane teorim şu şekildedir. 4. sezonda daha önce benim lostieleri uyurmama rağmen kaale almadıkları bu naomi hatunun (bkz: #10826611) ekibinin adaya gelişini ve bizim lostieleri madara edeceğini göreceğiz bir şekilde, hatta bundan others da etkilenecektir. (gerçi bizimkilerde others'ın belini kırdı ya, adamlar 12 kişiyi öldürdü, liderlerini esir aldı).

    flash forward da gördüğümüz jack'in taliban halinin nedeni de ben'i dinlemeyerek ekibi adaya çağırması ve birçok arkadaşının ölmesine neden olması. adadan nasıl oluyorsa birkaç kişi kurtulmuş bunlar bizim a team den elemanlar olmalı. gelecekte ölen kişinin ise sawyer olduğunu tahmin ediyorum. kate'in "beni merak eder" dediği kişi ise muhtemelen kate-sawyer aşkının meyvesi bir velet. sanırım kurtulmadan önce adada yaşanan bazı olaylar sonrasında kate sawyer'ı silmiştir.

    belki 4. sezonun tamamını bu lostie-others-rescue team savaşı şeklinde harcayabilirler. sonrasında ise jack'in kate'i bir şekilde ikna edip adaya tekrar dönüp açık hesabı kapatmasını izleyebiliriz.

    efendim ilk aklıma gelenleri yazdığım iş bu entryideki teorimin gerçekleşmemesi durumunda 'entryi çiğ çiğ yirim' diyerek yemem lost ahlakının getirdiği bir zorunluluktur.

    --- spoiler ---
12138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap