8 entry daha
  • ah şu kamerayı kullanmayı bir öğrenseler, dediğim yeni kanal d dizisi. elin amerikalısı da oynatıyo bu kamerayı lopez'in poposu gibi bir sağa, bir sola ama izlerken çalkantılı denize düşmüş yüzme özürlüsü mahmut gibi midem bulanmıyor. bir formülü olmalı bunun. gidip okumalı mı acaba, izleyerek öğrenilmiyor demek ki. madem sandal gibi sağa sola yatırcan aksiyon sahnelerinde şu kamerayı bari bu kadar değişik açıya kesme canım kardeşim, aks maks dümdüz. yetmemiş bir de 24 havaları filan. sanki bu 24'ü çeken adamın yaptığı tek şey ekranı ikiye, üçe bölmek, budur değil mi? bunun başka bir kurgu mantığı, bir montaj matematiği yok.

    acemi ama hevesli hatta az sarsak, acar gazeteci tiplemesini; bağırarak konuşan, her tonlamasını çığlık atar gibi yapan, sürekli koşuşturan insan olarak algılayarak rolü, "erken menapoz" tiplemesi haline getiren oyuncu ve dublaj sanatçılarını barındıran dizidir.

    (başrol oyuncusu hanım kızımız eğer seslendirmesini kendi yapıyorsa, dublaj sanatçıları meslek birliği ve tüm üyelerinden özür dilerim.)

    hem ister misiniz şirin cahile gazeteci kızımızın tonton dedesi çıbanın başı çıksın?
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap