• cemaat yurdunda intihar eden enes kara'nın babasının açıklamalarıdır. kimseden şikayetçi olmayacağım demiş.

    aileler kendi çocuklarının mezarını kendileri kazıyor

    edit : başlık sahibi kaçmış başlık başa kaldı. kaynak
  • içine kapanık biri olmasının ve çevresiyle neden konuşmadığının nedeni zaten çok açık. çevresinde dünya görüşü olan bir tane insan olmadığını bilmesidir. etrafında böyle yobaz, cahil cühela takımı varken ne yapacaktı çocuk? tabii ki, telefonla daha farklı dünyaların içinde kendisine bir hayat kurmaya çalışacaktı. olaydan sonra durumunu çok iyi anladık demiş bir de, ulan anladıysan bütün ekşi s*ksin beni.

    ''ben bu cemaatin 25 yıldır içindeyim. kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu.'' sorunun zaten ne olduğunu anlayacak zihniyete sahip olmamanız en büyük sorun.
  • yazık. sen çocuğunu hala ama hala anlayamamışsın.
  • utanmasa şükredecek öldüğüne beyinsiz çomar.
  • şöyle bi olaydan sonra bile insan nasıl "içine kapanıktı, güzel insanların yanında kaldı, kimseden şikayetçi değiliz, olaydan sonra durumunu daha iyi anladık" gibi açıklamalar yapabilir ya? sen devam et bi 25 sene daha oku risale-i nur'u. ne diyim.
  • ölen evladını suçlarken kendisine ve oğlunu kucağına attığı cemaat yurduna leke sürdürmediği açıklamalardır. ahiretine faydalı olmak istemiş... umarım o çocuk ahirette yakana yapışır da yaşatmadığın günlerin hesabını sorar sana...

    siyasetçisi, seçmeni, göz yuman işbirlikçisi, cemaati, şeyhi ve şarlatanı... hepiniz bir olup gençlerin hayatını çaldınız... geberip gittiğiniz gün bu ülkenin en büyük 2. milli bayramı olacak..

    daha önce yazmışım, aynen bırakıyorum:

    "misket oynayıp, bisiklete binmesi gereken çocukları ekonomist yaptınız, dersleri ile ilgilenip ilk kız/erkek arkadaşlarını edinip, sosyal ilişkileri öğrenecek gençleri hukukçu yaptınız. üniversite sınavına hazırlanacak gençleri gelecek kaygısına boğdunuz, üniversitede okuyan gençleri özgürlükleri ile sınadınız.

    gençleri ülkeden kaçıp gitmeyi düşünecek hale getirdiniz. kendinizden ve destekçilerinizden nefret ettirerek büyüttünüz.

    ülkenin bugününü çaldınız, geçmişine ihanet ettiniz, geleceğine ambargo koydunuz, peşkeş çektiniz...

    geberip gittiğiniz gün bu ülkenin en büyük 2. milli bayramı olacak..."
  • senin gibi baba olmaz olsun. o çocuğun içine düştüğü bunalım ve açmaz, içinde bulunduğun o ruh hastalarının yanında senin de sonun olacak.
  • zerre beyinleri yok. yazık, gerçekten üzülüyorum sizin gibilerin çocuklarına. eşim imam hatipte öğretmen bir de aile baskısıyla imam hatiplere gelen çocuklar var. çocuklarınıza sebep oluyorsunuz cahil herifler.
  • buraya ne yazarsam sonucunda bana mahkeme yolları gözükeceği için bir şey yazmayacağım açıklamadır.

    sadece bunların azınlıkta olduğunu sanan güzel insanlara şunu söylemek isterim, bu kafa yapısı azınlık değil.
  • şaşırtmamış açıklamalardır, bu ülkede kaldığı tarikat yurdunda başı kesilen gencecik çocuğun babası da benzer açıklamalar yaptı,

    çocuklarını bunlara kurban edenlerden başka açıklama beklemiyorum açıkçası, mesele tarikat/cemaat yurduda değil neresi olursa olsun çocuğunu istemediği bir yerde yaşamaya zorlaması bu ölüme neden olmuştur, keşke enes kardeşim ölmek yerine bu baskı ortamından kaçmayı başarabilseydi, ama bazen o kadar güçlü olamayabiliyor insan.

    üzgünüm.
hesabın var mı? giriş yap