• kimi zaman one night stand şeklinde kimi zaman da biraz alkol biraz ortamın müsaitliği,
    hatun ya da er kısmının göze hoş gelip seksi bulunması sonucu yaşanan birliktelik. uzmanların, takıntı şeklinde yaşanmasıyla birlikte ruhsal bir takım bozuklukların, depresyonların görülebileceğine dikkat çektikleri ve ruhsal tatmin olmadan yaşanan cinselliğin zamanla kişide duygusal tükenmişlik duygusu yarattığı izlenimine vardıkları, son zamanlarda artış grafiği yükselen bir olgu.

    (bkz: duygusal ilişki)
  • genellikle bağlanma korkusu(bu da yeni çıktı, "ay işte commitment problemleri var onun") olan insanların tercih ettiği ilişki türü, daha doğrusu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullandıkları yol. mekanik seks olmaktan öteye gidemez tahminen, ama illa ki bu ilişkideki bir kişi bunu diğerinden daha duygusal bir platformda algılıyordur. sonunda birbirinden nefret etme potansiyeline sahip iki insandan oluşan bir ilişki.
  • isim hali siki$ olan aktivite. " kariya kaydim, mala vurdum, sikistim" seklinde arkadas ortaminda ustunluk saglamak amaci ile anlatilan yorucu bir aktivite. elizabeth ile siki$mekle ayni olup motivasyon kadin uzerinde degil erkegin kendi kamasi uzerindedir. ana tema gidip gelmektir.
    (bkz: reel masturbasyon)
  • "dogal"dir... sadece dogal.

    dogal nedir bilir misiniz?
  • eğer esas konu cinsel ilişkiyse aşık olup aşık olduğu insanla cinsel birlikte olamamaktan daha doğru bir ilişkidir..
  • olay esnasında, birbiri içine girmiş bölgelerdeki sinir yoğunluğu dolayısıyla zevk verebilecek eylem. sigara gibidir, başta zevk verir, sonraları alışkanlık olduğunda ise bi boka benzemez afedersin. gerçi olup bittikten sonra affetsen ne, affetmesen ne? (bkz: gote giren semsiye açilmaz)
    ertesi sabah uyandığında yanındaki varlığın kokusu kötü gelebilir insana, o andır ki "naptım ben" sorusu cereyan eder iki kulak arasındaki sinir kıvrımlarında. boşuna dememiş hz.mevlana, "sen insanı et ve kemikten ibaret mi sanırsın" diye. hadi gel de izle bakalım yanında uyuyanı büyük bir keyifle, hadi mutlu ol nefes alıp vermesinden..
  • efendim uygulamasi bazi ulkerde basit olan ve iceriginde bir gram duygusallik olmayan, insanlarin bazen ihtiyac duydugu iliskidir. soyle ki bir avrupa ulkesinde bara gidersiniz. yavas ve derinden hatunlari kesmeye baslarsiniz. gozunuze biri takilir, guzel hatundur ve cekicidir. bakismaya baslarsiniz. sonra yavas yavas yakinlasmaya ve bir icki ismarladiktan sonra dans etmeye baslarsiniz. eger hatunda seni begendiyse opusmeye baslar ve olaylar gelisir. iste gordugunuz gibi hikayede pek bi duygusallik yoktur. bazen iki insanin ihtiyacini gidermek icin kullanilir.
  • gençlikten gelen hormon bolluğundan bu tür aktivitelere gençlerimizin katılımı yoğundur.fizyolojik ihtiyaçlar duyguların önüne geçmiştir.zamanla genç,kendini tanımaya,anlamaya,benlik saygısı oluşturmaya,duygularını olgunlaştırmaya başladıkça eski "zevk"in yerini çoğunlukla "pişmanlık" alır.eğer cinsel partner duygusal birlikteliğin olmadığı malesef geç anlaşılan eski flört ise,o kişi ile karşılaşıldığında (bkz: mazallah)"allahım ben bununla?ama nasıl?" soruları beyinde yankılanır.geçmişe dönüş bu defa hiç güzel değildir.(entrymin bu bölümü masumiyetin henüz kaybedildiği zamanlar içindi.)
    yaş kemale erdikçe,maddeci olundukça "maksat hava değişikliği olsun" diye böyle işler yapılmaktadır.bu durumda pişmanlık yaşanacağı konusunda şüpheliyim.çünkü kişi çoktaaaan yaşama adapte olmuş,gelecek duygusal darbelere direnç kazanmıştır.
    sonuç olarak;
    "gençlikte yaşanan duygusuz cinsellik,sonraları pişmanlık getirir." çin atasözü(bkz: swh)
hesabın var mı? giriş yap