• haşin erkeklerimizin düştüğü komik durum.

    1,5 ayda 8-10 kez şahit oldum bu olaya. hepsi de kız arkadaşına sinirlenmişti.

    niye duvara, dolaba vs yumruk atıyorsun? git yüzüne su çarp, 10'a kadar say ne biliyim bir sakinleş. orada artistlik yapacaksın diye değer mi?

    hayır yaptın bir artistlik koşarak acile gelmek ne demek? asıyordun, kesiyordun demin.

    hadi kendin geliyorsun bari kız arkadaşını getirme. ona niye gösteriyorsun bu durumunu? yaptın bir eşeklik getirdin ağlama bari.

    aman da benim minnoşumun eli uf mu olmuş?

    not: çaktırmayın birazdan sağı solu yumruklayıp acile düşmeye başlarlar.

    edit: etik mi? hasta adı verdiğimi hatırlamıyorum.

    doktorum veya hemşireyim; erkeğim veya kadınım bunlar neyi değiştirir ki? sen yine aynı sen boş ver çok takılma böyle şeylere.

    gelen mesajlar üzerine edit: yaklaşık bir 10 kişi özelden kendi hikayesini anlatıp bana kezban dedi. anlaştılar mı? arkadaşlar mı anlamadım.

    sanırım insanların beni kezban olarak nitelendirmesindeki anahtar cümlem bu: "aman da benim minnoşumun eli uf mu olmuş?"
    ama bu cümlede cinsiyet belirten bir şey yok bence. "minnoş" kelimesini sadece kadınlar kullanacak diye bir şey yok. ben yolda hafif sekerek yürüyen bir kedi yavrusu görünce de kan alınan bir bebek ağladığında da aynı tepkiyi veriyorum. bunda bir tuhaflık göremiyorum.

    edit 2: arkadaşlar bu şekilde acile gelen insanları "röntgen çalışmıyor" diye geri yollamıyoruz. hepsi diğer hastalar nasıl tedavi oluyorsa sıradan rutin işlemlerle tedavilerini olup gidiyorlar. ne kadar denk örnekler tartışılır ama bu şişeyle de gelse böyle oluyor, kolunda jilet iziyle de gelse böyle oluyor.

    mecburi edit: ulan bu başlık altında kız sanıp asılmak ne demek!

    herkes rahatlasın erkeğim.
  • (bkz: doktorum ben)
  • adam sinirlenmiş, herhangi birine zarar vermeden sinirini boşaltmak için de duvara yumruk atmış. sonra da paşa paşa tedaviye gelmiş. ne bilsin tabii tedaviye geldiği doktorun kendisiyle alay edeceğini.
  • (bkz: sinir boşaltmak için duvara yumruk atmak)

    evet hakkaten kahvede okey oynarken karşı takım çiftten okey atıp hesabı kitleyince de duvara yumruk atıyordur bu haşin erkek. yoksa "ne bok yiyor bu salak?" bakışları yememek için sıçtık gülümsemesi yapıp yerine mi oturuyor? kız karşısında güçsüz ya hani artislik yapacak röeegh diye bağırıp trip atacak diye kırılan eliyle uğraşan doktor tabi dalga geçecek. güçlüysen kır dizini otur evde bütün haşinliğinle.

    hayır bir de burda gelip insan kaynaklarına bok attığınızda "beyaz yakalıyım ben" diye bkz veren oluyor mu lan! **
  • çok daha mühimi vardı bunun.

    intihara kalkışıp beceremeyince kalkışma aşamasında meydana gelen yara için ertesi sabah erkenden doktora giden arkadaş.
  • kezbanım ben. be amina koduğumun kaşarı, sen işini yapsana milleti ifşa etmek sana mı düştü.
    (bkz: 30+ yaş kişilik bozukluğu yaşayan türk hatunları)
  • malesef acile gidip ağlamasam da bu kervanda ben de varım. istemsiz oluyor arkadaş, bi anda vuruveriyor insan.

    bir kere acile gittiğimde birinin cama yumruk atıp gelmiş, benimse koluma demir parçası saplanmıştı. hemşireler iyi ki onun gibi değilsin diyince beynime cama yumruk atma olarak kodlanmış. hiç direkt olarak objelere yumruk atmadım. masaya yumruk vurma ya da kapı kenarına elimin altını kullandım. konsept biraz esneyen nesnelere yumruk atmak yoksa o stres boşalmaz ve de elinizin kırıldığıyla kalır. tabi elin alt kısmı ile vurmak diğer türlü merhaba çolaklık.

    oldukça stress atmaya yardımcı o anda hissedilen acı gerçekten sizi o sıkıntı halinden kurtarıp sakin düşünmeyi sağlıyor.aslında yatağı, yastığı yumruklamak enerji harcandığı için biraz rahatlatsa da acı vermediği için kesmeyebilir o yüzden, biraz cesaretiniz varsa bacağınıza iğne batırmak ve ya bol buzlu suyu(kar da olur) fondiplemek ve ya kendinize atacağınız bir tokat oldukça güzel alternatifler tabi bu refleks olarak olduğu için önceden alıştırmak lazım.
    not: yumruktan sonra hemen buz koyun, ağrı çok yoksa muhtemelen eziktir. bir kaç hafta kas gevşetici, ödem giderici kremlerden sürün. tıbbi tavsiye değildir. kişisel deneyimdir.
    edit: imla
    edit2: bilahire doktor/hemşire kişisinin aşaladığı şey bir çok acil hastasının başına gelendir. hepsi değildir ama aşırı hızdan gelen hasta, tehlikeli akrobatik hareket yapan kişi, ağaca oraya buraya tırmanan kimse vesaire. bir çok kişi risk alıp sağlığını bozuyor, az ya da çok risk senin bunla dalga geçmen saçma tabi düşünebilirsen bunu.
    ayrıca bu eylemler şiddetten ötürü olmuyor her zaman, şahsen şiddete oldukça karşı olsam da insan düşünemediği için, düşünmeye bile fırsatı olmadığı için böyle hareketler yapabiliyor. diğer türlü kriz, stres altında bu kadar iyi yönetebilse insan kendini dünya bu halde olmazdı.
  • erkeklerin tepesi attığı anda, sinirini illa bir şeyleri kırıp dökerek gidermeye mecburmuş gibi; kara cahil olanı kadına, az biraz delikanlı geçineni de direk kendine zarar veriyor. değilsin kardeşim, hıncını bir şeyden çıkarma zorunda değilsin. az biraz içine at, dert et, ölç tart, mevzu soğusun sonra otur yeniden konuş. yok ama. tepkisi direk şiddet. sonra (bi de lütufmuş gibi) kadına elimiz kalkmadığından yumruğu duvara geçirdik diye bi artistik bi arabesk tavırlar. yaralı aslan pozu. ıyk
    tanım : ilişkilerde genellikle ilgi budalası erkeklerin yaptığı eylem
  • duvara yumruk atmasına rağmen geçmeyen sinirinden ağlıyordur. ayrıca;

    (bkz: doktorların bilinçli hastaya tahammül edememesi)

    (bkz: orospu çocuğu doktorlar)
hesabın var mı? giriş yap