• oha! ben korktum lan! insan gibi dalmamış. videonun sonlarında bekliyordum, çok hazırlıksız yakalandım. ben şahsen düşmanıma böyle yapamam. anca savaş sırasında belki. yahu böyle bir şey yapabilmek için nasıl bir ruh hali ve nasıl bir kafa yapısı gerekiyor?
  • polise verdiği ilk ifadesinde ben solcuyum demiş er kişi.
  • facebookta kendisi için açılan sayfada 19.15 itibari ile beyin ölümünün gerçekleştirildiği açıklanmış.ne denli doğrudur bilemiyorum.
  • doktor falan degilim de, polise ifade verecek halde olan adamin beyni birden cat diye olmez gibime geliyor. ya ifade yalan, ya da beyin olumu.

    onun haricinde, dun rachel maddow show'a konuk olan bir kadin cok guzel bir laf etti amerika'daki son donem manyakliklar hakkinda -ki bizimle yarisirlar hakikaten, en son biri kuran yakmaya kalkisti-. "amerika'nin yuzde 5'in deli oldugunu ve deli kalacagini kabul etmemiz lazim."

    ne, tanim yok mu? yaptim iste az once.
  • o kafayı the expendables filmi çekilmeden önce atsa, filmin afişinde willis'in altında şimşek yazısını görürdük.

    onca yıldır b tipi aksiyon filmi izledim, böylesi bir kafa görmedim.

    edit : expendables'i sevmeyenler hemen zamanın ötesine göndermişler. ama hakkaten çok sağlam kafa atmış be. dolph lundgren 1, bilgehan şimşek 2 numarada gelir bundan sonra.
  • bdp'liler hayatını kurtarmış. yamyam gibi etini kopartmaya çalışanlar oturan kızgın kurbağa'nın kabilesiydi herhalde. tüy de göremedik ama.
  • hayatini bdp'liler degil vicdanli, akli basinda insanlar kurtarmistir. onu bu hale getirenler de bdp'liler degil hasta ruhlu kendin pisir kendin ye adaletini benimsemis kisilerdir. bu arkadasa ruh hali olarak benzerlik gosterir yani insanlik ve adalet anlayislari. bu kisi nasil, ve hangi mesruiyet duygusuyla, akin birdal'a kafa atacak kadar kendini kaybettiyse, orada, soz konusu kisi zaten yerde ve baygin yatarken, 'oldurruuun' diye bagiran da o kadar kendini kaybetmistir. hangisinin hangi ulusal hareketin temsilcisi oldugu zerre degisiklik yapmaz. etik durusunuz varsa yapmaz.
    biraz izan, biraz zeka. propaganda igrenc bir dil yaratiyor netekim, neyin propagandasi olursa olsun.
  • "şimşek'in 17 ağustos tarihli facebook notu şöyle: "bu pusu siyası bir pusu...ilk fırsatta olayı cıkartcam. vatan haını bırısıne bır ders vermem gerekıyor tv lerden detayını ızlersınız kısmet olursa"

    http://www.firatnews.com/…p?rupel=nuce&nuceid=32735

    edit:facebook hesabı fake diyenler var. alea'ya teşekkürler ki sayfanın görüntüsünü almış silinmeden
  • boş beleş bir insan.
    ülkemizdeki iç sorunların şiddetle çözülebileceğini düşünen milyonlarca insandan biri. özellikle bizim orada(karadeniz'de) ne yazıkki çok var bunlardan. zaten karadeniz insanı çabuk sinirlenen bir yapıya sahip. sinirlenip akrabasını bacağından vurabilecek düzeyde üstelik.
    yalnız, orada o adamın üstüne çuvallanan kitle de insanlıktan çıkmış insanlardan oluşuyor çoğunlukla. yerde yatan bir insanı yüz kişi öldürünceye kadar dövmek ancak bundan dolayı olabilir. orada daha serinkanlı ve sağduyulu insanların olması muhtemel olayları da engellemiştir büyük ihtimalle. yoksa gene provokasyon, galeyana gelen halk haberleri duyardık bundan önce binlerce katliamda/çatışmada duyduğumuz gibi. zaten ordaki kalabalık genç uzaklaştırıldıktan sonra birbiriyle kavga etmeye başlıyor. daha sonra da sanki orda yüksekova 21 yaş altı taş atma olimpiyatlarının bir temsilini yapmak üzereler birbirlerinden hınçlarını alamayınca. neyse sonuçta toplum sağlıklı bir kafa yapısında olmayınca dili, kimliği farketmiyor girişiyorlar birbirlerine.
hesabın var mı? giriş yap