hesabın var mı? giriş yap

  • siyasal islam'ın final yaptığı süreçtir.

    ayasofya'nın ibadete açılmasıyla siyasal islam'ın elinde kalan son vaadi de harcanmış oldu. lost'un final bölümü gibi. onlarca yıldır bu anı bekleyen siyasal islamcılar dışarıya itiraf edemeseler de içlerinden "bu muymuş amk" diyecekler. reisçiler de bir hafta bayram edip sonra unutacaklar. bütün o gereksiz mega projeleri unuttukları gibi. çünkü siyasal islamın tüm vaatleri hayatın gerçekleri, çağın gerekleri ve halkın sorunlarıyla örtüşmeyen hamasi ve hayalci vaatlerdi. ister evinde namaz kıl ister ayasofya'da, bu senin ay sonu borçlarını ödemeni sağlamıyor. ve siyasal islam'ın gerçek sorunlar konusunda yapabileceği hiçbir şey yok.

  • bir türlü anlam veremediğim durumdur. arkadaş dördü de 'büyük melek' olarak adlandırıldığı halde yaptıkları iş bir mi? bak mesela azrail'e! adam tarihin başlangıcından beri deyim yerindeyse köle gibi çalışıyor, can almalar falan, nerde ölüm olsa adam orda bitiveriyor, bir nefes alma desen yok. mikail keza öyle, nerde bir doğa olayı, adam orda bitiveriyor, tam bir görev adamı. yağmur yağar mikail sorumlu olur, fırtına çıkar yine bizimki, ne çekilmez çilesi varmış. ama diğer yandan cebrail, yılda dokuz saniye çalışan usain bolt gibi, bir dönem ağır iş yapmış, emekliliğini almış kenarda keyif sürüyor. tamam yaptığı işi küçümsemiyoruz ama azrail'le bir tutulması mümkün mü? gelelim israfil'e! arkadaş bu devran 4.54 milyar yıldır dönüyor, bir adam hiç mi çalışmaz? böyle görev mi olur? milyarlarca yıl sadece bir gün mü çalışılır? o gün geldiğinde hastalansa ne olacak? hepsinin de büyük melek kontenjanından aynı maaşı aldığını düşünsenize! yemin ediyorum olay çıkar, azrail bu yüzden azrail'i olur diğerlerinin alimallah! velhasıl, beni çok rahatsız eden durumdur azizim.

    debe editi: (bkz: minik eymen celep'e yardım ediyoruz kampanyası)

  • evet arkadaşlar çareyi buldum.

    bunun için bir chrome eklenti yazacaktım ama yazılmışı varmış. önce şuradan eklentimizi chrome'a ekliyoruz.

    daha sonra aktifleştirip önce bir adet sync name belirliyoruz. aşağıdaki listeyi de oradaki text alana yapıştırıp save butonuna tıklıyoruz. artık o lanet olası sitelerden kurtulmuş oluyoruz.

    not: haber sitelerini beraber güncelleyebiliriz. +ile başlayan domainler yeşilli ve süslü bir şekilde göz önünde olacak, ekşisözlük ayrıcalıklı olsun tabii :)

    ---

    +eksisozluk.com
    www.aa.com.tr
    www.ahaber.com.tr
    www.aksam.com.tr
    www.aktifhaber.com
    www.akyazihaber.com
    www.ankarahaber.com
    www.arti49.com
    www.aspor.com.tr
    www.bbc.com
    www.bbnhaber.com
    www.beyazgazete.com
    www.birgun.net
    www.bloomberght.com
    www.bugun.com.tr
    www.cnnturk.com
    www.corluhaber.com.tr
    www.cumhuriyet.com.tr
    www.diken.com.tr
    www.dmi.gov.tr
    www.dogruhaber.com.tr
    www.dogruhaber.com.tr
    www.duhuliye.com
    www.elele.com.tr
    www.ensonhaber.com
    www.f5haber.com
    www.fanatik.com.tr
    www.focushaber.com
    www.fotomac.com.tr
    www.gazete5.com
    www.gazetea24.com
    www.gazeteciler.com
    www.gazetekeyfi.com
    www.gazeteoku.com
    www.gazeteport.com.tr
    www.gazetesok.com
    www.gazetevatan.com
    www.gunhaber.com.tr
    www.haber.com
    www.haber01.com
    www.haber123.com
    www.haber3.com
    www.haber365.com
    www.haber7.com
    www.habera.com
    www.haberaj.com
    www.haberbaz.com
    www.haberbook.net
    www.haberciler.com
    www.haberdar.com
    www.haberevet.com
    www.haberface.co
    www.haberform.com
    www.haberfx.net
    www.habergazete.com
    www.haberglobal.com.tr
    www.haberglobal.com.tr
    www.haberinyeri.net
    www.haberkita.com
    www.haberler.com
    www.habermatik.com
    www.habermatik.net
    www.habermolasi.com
    www.haberseninle.com
    www.habersitesi.com
    www.haberts.com
    www.haberturk.com
    www.habervaktim.com
    www.habervitrini.com
    www.haberyurdum.com
    www.havadurumu.com.tr
    www.havadurumu15gunluk.net
    www.hurhaber.com
    www.hurriyet.com.tr
    www.iha.com.tr
    www.internethaber.com
    www.kamudanhaber.com
    www.kenthaber.com
    www.magazinburada.net
    www.medya73.com
    www.medyaajans.com
    www.medyafaresi.com
    www.memurlar.
    www.milligazete.com.tr
    www.milliyet.com.tr
    www.mynet.com
    www.nazlim.net
    www.nethaber.com
    www.nethaberci.com
    www.ntv.com.tr
    www.ntvmsnbc.com
    www.olaymedya.com
    www.onedio.com
    www.pamukkalehaber.com
    www.polis.web.tr
    www.posta.com.tr
    www.radikal.com.tr
    www.rotahaber.com
    www.rthaber.com
    www.sabah.com.tr
    www.samanyoluhaber.com
    www.samsunhaber.com
    www.scroll.com.tr
    www.siyahgazete.com
    www.sol.org.tr
    www.sondakika.com
    www.sozcu.com.tr
    www.spothaber.com
    www.star.com.tr
    www.stargazete.com
    www.stargundem.com
    www.t24.com.tr
    www.takvim.com.tr
    www.thelira.com
    www.thewp.com.tr
    www.timeturk.com
    www.tr724.com
    www.trthaber.com
    www.trtspor.com.tr
    www.ukrhaber.com
    www.vatan.tc
    www.yazete.com
    www.yeniasir.com.tr
    www.yenicaggazetesi.com.tr
    www.yenihaberden.com
    www.yenisafak.com
    www.yenisafak.com.tr
    haber48.com.tr
    m.ahaber.com.tr
    m.tr.beinsports.com
    odatv.com
    onedio.com
    sol.org.tr
    tr.euronews.com
    tr.sputniknews.com

    --

    edit: öncelikle eklentiye yukarıdaki siteleri girebilmeniz ve sync name belirleyebilmeniz için google.com veya google.com.tr'nin o anda açık olması gerekmektedir. bir diğer konu da haber sitelerinin listesini belirlerken herhangi bir ayrım yapmadım. siyasi görüşlerine veya seo yapıp yapmadığına bakmadım sevdiğiniz takip ettiğiniz siteleri zaten kendiniz eklerken kaldırırsınız. haber sitelerinin editör arkadaşları olsa gerek sitem dolu mesajlar atıyor. ayrıca ilginiz için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

    edit: @yoggi isimli yazar arkadaşımız bunun firefox için olanını bulmuş: https://addons.mozilla.org/…/addon/g-search-filter/

    diğer browserlar için olanlarını bulursanız yeşillendirebilirsiniz

  • mansur yavaş'ın seçimi kazanması halinde faturalarımızı pkk'nın getireceğini söyleyen bir tipin sözüdür.

  • yalnız program bildiğin ak parti nasıl %49 alıyorun cevabı. troll haricindeki herkes bildiğin faşist. en ufak farklılığa bile tahammülü olmayan, saygı duymaktan aciz ve buna rağmen sürekli saygıdan bahseden bayık ötesi bir insan grubu. şiddete meyilinden tut, linç kültürüne, kitle psikolojisine kadar minyatür bir toplum önizlemesi niteliğinde.

  • 11 haziran günü ankara'dan çanakkale'ye sefer yapan otobüs şoförü ve muavin tarafından gerçekleştirilen insanlık dışı olay.
    yeğenim kamil koç'un kızılay üzerinde bulunan bilet satış noktasından çanakkale'ye gitmek üzere bilet almaya gidiyor. bilet satışı esnasında görevliye kedileriyle yolculuk yapmasının herhangi bir sorun teşkil edip etmeyeceğini soruyor. görevli taşıma kabında bulundukları sürece hiçbir sorun teşkil etmeyeceğini belirtiyor ve bilet satışını gerçekleştiriyor.
    yolculuk günü önlem almak üzere biri hamile olan kedilere veteriner kontrolünde sakinleştirici ilaç da verilerek seyahate başlanıyor.
    ilerleyen vakitlerde kedilerin otobüs içinde huzursuz olması ve zaman zaman miyavlaması nedeniyle yedek şoförün uyuyamadığını öne sürerek yeğenimi ve kedileri apar topar tüm ricalarina ve hatta yerini değiştirmeyi en arkaya geçmeyi teklif etmesine ve hiçbir yolculunun şikayetçi olmamasına rağmen muavin ve şoför gecenin 1'inde normalde durmadıkları bir mola noktasında otobüsten zorla indiriyorlar.
    bu hengame içinde hamile kedi düşük yapıyor ve 4 tane bebek ölüyor.
    çocuk gecenin köründe hiçbir vesaitin olmadığı bir noktada ortada kalakalıyor.
    ne bilet parası iade ediliyor ne de mağduriyetini giderecek herhangi bir şey yapılıyor.
    kamil koç parasını aldığı yolcuyu usulüne uygun bir şekilde taşıdığı kedileriyle beraber gece yarısı otobüsten zorla indiriyor, indirebiliyor.
    türkiye'deki insan hakları, hayvan hakları, hukuk, yasa, adalet ve şirketlerin kalitesini anlatacak kelimeler bir kez daha kifayetsiz kalıyor.
    böylesi bir seyahat şirketinin yaşattığı bu vahim ve yasal da olmayan bu rezaleti tüm sosyal medyada teşhir edip adli olarak da hakkımızı arayacağız.

    ekleme1 - kedinin düşük yapmasına takılanlar hatta eğlenen arkadaşlar için bilgilendirmedir: hayvan sarsılıp sallandığı için düşük yapmış olabilir, hengame içinde strese girdiği için, verilen sakinleştirici sebebiyle, sadece rastlantı nedeniyle hatta tüm şaklabanlığınızla sizin de aklınıza geldiği üzere ''üzüntüden'' düşük yapmış olabilir. bu durum olayın ana sorunu olduğu için değil, ayrıca yaşanan üzücü bir olay olduğu için yazılmıştı.

    ekleme2- super zekalı sozlukculer icin bilgilendirme: ''usulüne uygun'' sizin için ne anlama geliyor bilemedim tabi zira hayvanlar zaten ''bagaj bölümünde taşınmaktaydı''. zekanızın ayrı, okuma yetinizin ayrı gözünden öperim. ha bir de o alerjinizin tabi...

    ekleme3- kediler bagaj bölümündeyse çocuk neden yer değiştirmek istedi diyenler için geliyor: şoför arka koltukta uyumaya çalışıyor, kediler arka koltuğun alt kısmındaki bagaj bölümünde olduğundan sesi şoförün uyumasına mani olduğu için çocuk "abi sen gel benim yerime otur ben arka koltuğa geçerim" diye teklif ediyor.

    son durum: yazıdan birkaç gün sonra yeğenim kamil koç müşteri temsilcilerinden biri tarafından aranıp firma adına özürlerini iletmiş bulunmaktadır. ayrıca bilet ücretinin iadesinin yapılacağı ve olayın yaşandığı seferdeki tüm görevli ekibin yazılı ihtar aldığı bilgisini vermiştir. olaydan bir gün sonra müşteri hizmetlerine şikayetimizi yapmıştık ve haftalar sonra da olsa bir geri dönüş alabildik.
    bu başlık altına destekleyen ya da eleştiren entryleriyle dikkat çekmemize bir nebze de olsa yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.
    amma ve lakin günün sonunda kamil koç ve hizmet şekliyle ilgili hissiyatımda şahsen zerre değişiklik olmamış durumda. arz ederim...