hesabın var mı? giriş yap

  • klavyede malum bir arf bozuldu, basmıyo. artık internet ayaatıma trakya ağzıyla devam ediyorum. epten battık.

  • tahmin edilenin aksine ciddi kazaların çoğu "usta" şoförler tarafından yapılmaktadır. kullanmaya alıştıkça kendinize aşırı güvenip saçma sapan hareketler yapmayın. her zaman ilk günkü kadar dikkatli olun ve kurallara uyun. etrafınızdaki mallar uymuyorsa bile uyun.

    devamlı olarak arkanızı kontrol edin. kıçınıza yapışmış biri varsa ani fren yapmanızı gerektirebilecek durumlara girmemeye çalışın yoksa bir bakarsınız arkadan geçirmişler.

    onun bunun selektörünü, kornasını vb. kaale alıp da panik yapmayın.

    yolda birisi sizi sinirlendirecek bir hayvanlık yaparsa boşuna tartışmayın. hayvanı tartışarak insan haline getiremezsiniz. sadece zaman kaybetmiş, sinirlerinizi bozmuş ve bazen de hayatınızı tehlikeye atmış olursunuz.

  • bunu diyen arkadaş yurt dışında bir süre yaşayıp kahvaltı anlayışımızın ne kadar kuvvetli olduğunu anlaması lazım. bu kadar geniş ve güzel kahvaltı sofrasına sahip başka bir ülke yok. (bkz: çakırlar köy kahvaltısı)

  • naz yapacak kimseleri olmadığından eften püften hasta olmazlar. rahatsız olduklarında kendi kendilerine idare etmeyi bilirler. duruma sitem etseler de en azından bu durumda kimseye bir şey açıklamak zorunda değillerdir. yalnızlıktan korkmayın. sizi "hasta edenler" daha tehlikelidir sosyal hayatta.

  • mükemmel hareket. yemin ederim mükemmel hareket.

    ben şeyi merak ettim; melisa büyüyünce mesela 'breaking bad'i izledi aşırı sevdi ama eski bölümler...olur mu?

  • "komura bak komura diolar, ne komuru ya" deyip sudanlı abimizi isyan ettirmişlerdir :))

    gülüyorum ama 21 yy a geldik hala ten rengine göre insan sınıflamak devam ediyor.

    not: o sudanlı bebek ayrıca ne tatlıymış öyle.