hesabın var mı? giriş yap

  • kupa da sana çok meraklıydı sanki.

    gündemden kendine pay çıkarmaya çalışanlardan birisinin beyanı.. daha fazlası değil.

  • blok f-16 varken keriz gibi f-35 almışlar.
    dış politikadan hiç anlamıyor bunlar.
    bizde mesele dünya lideri var içinde olduğumuz ve satılan her f-35’ten pay aldığımız projeden bizi çıkartıp f-16 için kuran yakan isveç’i nato’ya aldırdı.
    öyle büyük lider

  • batı'nın giyim tarzını medeniyet olarak görmek değil, tertemiz, jilet gibi giyinip, kendine özen gösteren insanlar barındırdığı için imrenilen fotoğraftır.

    ulan buraya gelip "batının giyim tarzı medeniyet değildir" dersiniz, daracık kot, elde tespih, nargile kafelerde evlad-ı osmanlı takılırsınız.

  • hala patlican yaz sebzesi diyenler var.
    biz de biliyoruz yaz sebzesi. ama bu sebze gecen kış 4-5 tl/kg olup bu kış 18 tl/kg bandinda ise bu enflasyondur, alim gucunun dusmesidir, bize sokuyor olmalaridir.

  • kemal sunal'ın zamanında güzel bir şekilde açıklık getirdiği şey:

    " ...bundan sonra filmlerde şaban adını koymasak bile, değişen bir şey olacağını zannetmiyorum. millet şaban olarak biliyor. bu yıl, firma yanlışlık yaptı. film adım niyazi. adının atla gel niyazi olması lazım. afişler, lobiler hepsinde atla gel şaban oldu. seyircilerden bir kişi çıkıp da, filmdeki adın niyazi, afişte şaban, demedi. farkına bile varmadı. kemal sunal’ın adı, niyazi olsa ne olur, şaban olsa ne olur?"

  • hicbir şey bulamazsam bile, fetoculere karşı dik duruşunu takdir ederim. allah sağlıklı uzun ömür versin.

    not: gs

  • aslan balığının ana vatanı asyadır. karayip ve meksika körfezinde de milyonlarcası bulunmaktadır. ülkemize ise süveyş kanalı aracılığıyla gelmişlerdir.

    bu balıklar kıyıya yakın ve 50 metreye kadar olan deniz sularında yaşarlar, uzunlukları ise 40 santime kadar gelebilir. karayipler'de doğal bir avcısı olmayan aslan balığı çok hızlı üreme hızına sahiptir. 4 günde bir 30-40 bin civarı yumurta bıraktıkları biliniyor.

    aslan balıklarının çok güzel bir görüntüleri ve dikensi yüzgeçleri vardır ancak buna kanmamanızı öneririm çünkü bu balıklar büyük bir tehlike oluşturuyorlar. zehirli bir balık türü olan aslan balıkları, ne yazık ki ekosisteme ciddi zarar veriyorlar. bulundukları ortamdaki balıkları öldürerek, diğer balık türlerini tehdit ediyorlar. bu balıklar sadece diğer balık türlerine zarar vermekle kalmıyorlar elbette, insanlara da ciddi zararlar verebiliyorlar. üst kısımlarında iğneleri bulunuyor ve herhangi bir temas sonucunda terleme, yanma, solunumda zorluk hatta ölüme kadar gidebilen sonuçlar doğurabilirler.

    bu balık türüyle uğraşan ülkelerden biri de venezuela. aslan balıklarını yakalayıp, ceviche yemeğinin yapımında kullanıyorlar. bu şekilde balıkların ekosisteme verdikleri zararı azaltmaya çalışıyorlar.

  • "polisi işe karıştırmayın, yoksa kız ölür."

    elmadağ'da adını hatırlayamadığım, ev yemekleri yapan bir yere verilen siparişte yazmıştık. yemeği getiren eleman "etrafınız sarıldı" demişti.

  • başlık yanlış. doğrusu migros personelinin 5999 tl'ye iphone 11 sahibi olması olacaktır.