hesabın var mı? giriş yap

  • askerin biri hızla kaçarken bir rahibe ile karşılaşır ve "lütfen beni eteğinizin altında saklayın başka bir ülkeye gidip savaşmak istemiyorum" der. rahibe askeri saklar tam o sırada bir gurup asker koşarak gelip sorar "burdan geçen bir asker gördünüz mü?" rahibe "evet şu tarafa kaçtı" der. askerler uzaklaşınca asker çıkar ve rahibeye teşekkür eder, rahibe "önemli değil" der ve tam giderken asker rahibeye yavşamaya başlar "bu arada bacaklarınız da çok güzelmiş". rahibe "eğer başını biraz yukarı kaldırsaydın taşşaklarımın da güzel olduğunu görürdün, başka ülkede savaşmak istemeyen bir tek sen değilsin". :)

    debe editi: ne mutlu gülümsediyseniz, sizde birilerini gülümsetin hadi.

  • yarın 3. oturumuna gireceğim sınav. yaklaşık 9 aydır her sabahın 6'sından beni ayağa diken sınav. bugun fark ettim ne kadar cok yorulduğumu. 3. girişim olacak her seferinde 1 ya da 2 puanla kaçırdığım şu sınavdan artik kurtulmak istiyorum. okul zilinin sesi artik orada olamadığım için uzmesin istiyorum lan. olsun bu sefer. yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar.
    edit: atandım. öğretmenlikte 3. senesine baslayan biri oldum. şu kpss ve sınav derdi en büyük düşmanımın bile başına gelmesin.

  • 10 saniye önce denizde özgürce dolaşan palamutun, talihsiz bir şekilde tekerin altında kaldığı absürt olay.

    olay anı

    teşekkürler editi: bir çok arkadaş , video kendilerini gülümsettiği için teşekkür etti sağolsunlar. evet palamutun bu şekilde hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzdü ama olayın saçmalığı da gülünmeyecek gibi değil. maalesef başlıklar hep insan ölümü, hayatın zorluklarıyla doluydu biraz olsun gülelim diye attım o yüzden bazı arkadaşlar, bu kadar kasmayın salın kendinizi biraz. ben de bizi gülümseten mancınıkbaşı ibrahim abiye ve hay maşallah dediği 3 gün yaşayan video sahibine teşekkür ediyorum.

  • eğer haber doğru ise allah bu hükümetin bin belasını versin. zehir zıkkım olsun. buna sebep olanlarin burnundan fitil fitil gelsin. kahır ve azap için de gebersinler.
    korkmuyorum, kuzenim de yazmadı. silivri de istediği kadar soğuk olsun..
    bir hükümet bu kadar mi kendi vatandaşına eziyet edebilir ya! bu ülkeye bela ettiğiniz fetoculerle beraber canınız cehenneme. hepinizin kahır içinde gebermeniz dileği ile..

  • onyargili olmadan gavuristanda bulundugunuz yerdeki marketi maksimum duzeyde kullanarak hazirlayacaginiz saheser

    -at sucugu
    -yuzde elli peynir ihtivali peynir
    -biber salcasi
    -zeytinyagi
    -4 adet dilimlenmis ekmek
    -tost makinesi

    makinanin ekmek gelecek yerlerine yagi fircayla ama bolca surun.ekmegi kizartin aralarinda sadece biber salcasi olsun.yagi cift tarafli olarak dis yuzeylerine surun ekmege yedirin.burnunuza nine evi kokusu geldiginde ekmekleri cikarin.tavada sucuklari dolastirin ocagi kapatin ocaginizin elektirikli oldugunu varsayarak yaziyorum peyniri aluminyuma sarip sonmus ocagin ustune atin.peynir tam peynir olmadigi icin macun kivamina gelecektir.bir tostu peynirli bir tostu sucuklu yapin ortadan ikiye bolun ve bir suru tostunuz olsun.ekmeklerin arasini bicakla aralayip malzemeleri boca edin.peynir ve sucugu makinada yapmadik dikkat ederseniz cunku ekmegin kizarikligini salacaklari yag azaltir.buna dikkat.bu arada bunu her gun yerseniz kabiz olursunuz at sucugu kuru oldugundan ve lif icermediginden 1 haftada karniniz siser sicamaz hale gelirsiniz balona donersiniz ama normal sucuk da bulmak zordur gavur ellerde ya oyle ya boyle bu yuzden bu harika tosta eslik edecek yulaf ezmesini yogurda katip yemeyi cidden dusunun sabahlari.

    afiyet olsun.