hesabın var mı? giriş yap

  • son dönemlerde izlediğim en güzel şaka.
    anneleri giydirmiş gibi sırayla gelmeleri,
    hiç kasıntılık yapmadan şakaya gülmeleri tebessüm ettirdi.

  • haklı bulduğum argüman.

    19 mayıs, 30 ağustos, 23 nisan gibi türk devriminin bir kilometre taşı olan gerçek vakalar, derin izleri ve sonuçlarıyla bugünün yaratıcısı. herhangi bir "inanan"a ihtiyaç duymayan, özgül değerleriyle var olan tarihi gerçekler.

    oysa 15 temmuz, kutlanmadığı anda yok. 0.

  • canlı bomba olmaları içinmiş bir de.

    ışid militanlarında beyin olmadığını zaten biliyorduk da, hani o babalık içgüdüsü falan da yokmuş amk.

    "10 ve 11 yaşlarında abdullah ve ahmed adlı iki çocuğunu ışid'e canlı bomba olması için türkiye'ye getiren naser al-shayeq adlı baba, avrupa'yı dehşete düşürdü."

    avrupa da dehşete düşüp duruyor amk, işte rte gibi bir liderleri olmadığındandır, burada bir yıl yaşasalar şaşırmamayı öğrenirler.

    link

    edit: (bkz: 14 yaşındaki bir türk'ün ışid'e katılma hikayesi) başlığım neden buraya taşındı lan? ne alakası var? başlıktan tasarruf mu ediyoruz?

  • ubisoft'u ubisoft yapan oyunlardan biri olan rayman'in, 2011 kasım çıkışlı devam oyunu. oyunu yeni bitirdim. fazla konusuna değinmeden görüşlerimi bildirmek istiyorum: harika! mükemmel tasarlanmış dünyası ve o dünyayı keşfederken size eşlik eden müzikleri ile kolayca içine çekebilen bir oyun olmuş. bir rayman oyunundan beklenildiği üzere zor ama inanılmaz eğlenceli. bir platform oyuncusuysanız, denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. rayman'in 3d felaketlerinden sonra bu oyun rayman severlere ilaç gibi geldi diye düşünüyorum.
    oyunun eksik bir tarafı varsa, o da hikayenin oldukça zayıf olması. oyundan mümkün olduğu kadar zevk almamızı hedefleyen firma sanırım hikayeye takılmadan, arkadaşlarımızla eğlenerek vakit geçirmemizi istemiş. evet, oyunun local co-op modu gerçekten çok eğlenceli çünkü oyun, bizlere birbirimizi pataklama imkanı veriyor ve bu da ortaya oldukça komik bir resim çıkartıyor. ve elbette oyunu co-op modunda oynamak, oyun süresini ciddi ölçüde kısaltıyor, ayrıca daha yüksek puanlar almanıza imkan tanıyor. 4 kişiye kadar çıkan co-op modunu denemenizi yine mutlaka tavsiye ediyorum. evet, 9 ve üzeri puanları bileğinin hakkıyla alan bu macera oyununu sadece konsoldan değil pc üzerinden de oynayabilirsiniz.
    iyi eğlenceler diliyorum. perilere benden selam söyleyin!

  • bölgede yaşayan birisi olarak şöyle tarif edeyim, gazipaşa'dan kumlucaya kadar ayağınız yere değmeden avokado ve muz seralarının üzerinden yürüyebilirsiniz.

    bizim milletin bir huyu vardır. birinin bir işten para kazandığı öğrenilirse yedi düvel o işi yapmaya başlar. 90'lı yılların sonunda internet cafe patlamasını hatırlayın. yine aynı dönem dersane ve sonrasında özel okul patlaması. son 5 yıldır da avokado bahçesi ve muz serası... ve son olarak kripto paralar.

    patlayack mı? tabi ki hepsi patlayacak.

  • kar ederken ortak mıydık da zarar ederken ortak olalım. yabancının 3 katı fiyatı yerliye çekmeye utanmayanlara mı yardım edelim?

  • bir kız babası olarak korkarak okuduğum entry'ye konu olan şofördür. soğukkanlı kalabildiği için kızınızı, kendini ifade etmekten korkmayan bir kız çocuğu yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim. umarım bu şoför bozuntusu gereken cezayı olur. allah ya da inandığınız her ne varsa tüm çocuklarımızı korusun

  • türkçe yazmasından kaynaklanan bir durum. tıpkı yüzde işareti gibi. biz yüzde elli deriz, %50 yazarız. gavurlar fifty percent der 50% yazar.

    18+ da gavurcadır, türkçesi de artı onsekizdir.

    bu kadar basit.