hesabın var mı? giriş yap

  • gaziosmanpaşa kafe şanzelizede gördüm o an onu. üzerinde barcelona desenli abidas eşoftman üstü ve o dimdik, aşırı jöleli saçları. değişik bir dans sergiliyordu. bakmaz dedim ama elledi.

    3 yıldır evliyiz tek gözle yazıyorum.

  • marconi union - weightless

    yapılan nörobilim araştırmalarına göre anksiyeteyi yüzde 65'e varan seviyelerde azaltıyor. kaynak:

    https://www.inc.com/…xiety-by-up-to-65-percent.html

    kendi deneyimime göre konuşursam, uzun süreli dinlemelerde gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. sonuçta bu durum beyin kimyasıyla ilgili bir şey. müziği arka planda açıp felaket tellallarını okumayın ama. şarkıyı açıp gözlerinizi kapatın ve umut dolu şeyler düşünün. zira ruh sağlığımız da en az beden sağlığımız kadar önemli.

  • tuğba ekinci ile aynı kaderi paylaşmıştır.

    bırakın şu şarkıyı yıldız tilbe söylesin amk!

    yıldız tilbe'nin laneti üzerinize olsun.

  • kemerkoy termik santrali bolge icin onemli bir elektrik uretim merkezi. santraller yangin deprem gibi afetlerde ayakta kalacak sekilde tasarlaniyor ancak bu denli buyuk bir yanginda kullanilamaz hale gelecegi acik. oyle patlar boyle patlar milas haritadan silinir laflarina itibar etmeyiniz. santraller icinde hidrojen tanklari olur ve bu tanklar bosaltilip su ile dolduruldu ancak degirmen, konveyörler ve kömür alma sahalarinda ne kadar komur oldugu mechul. yangini daha da harlayacak olan bu kömür havzasidir. santralin icindeki degirmenlerde ve yanma odasi kanallarinda bulunan komurler yangini daha da siddetlendirecektir. bu santrale 22 km uzakta baska bir santral daha vardir mi burasi tam cam ormanlarinin icindedir, buraya kadar yurumesini tahmin bile etmek istemez kimse. suan butun guc santral etrafinda toplaniyor olasi bir gelme durumunda mudahale icin ancak havadan mudahale sart oglu sart. milas belediye baskani gunlerdir santral konusunda bas bas bagirip ucak istedi ancak herkes kör sagir dilsiz. suan santralin sahibi olan ictas firmasindan herhangi bir aciklama veya acil onlem planlarini acikladiklarino gormedim. anlik olarak ruzgar cok sert esmektedir. suan icin evrene ruzgarin yon degistirmesi konusunda pozitif enerji gondermekten baska care goremiyorum, keza ucak helikopter olaylarina girmeye gerek yok.

  • tutmayacak telefon. bi kere bunun arkadaş ortamı var, sevgilisi var, ailesi var var oğlu var.

    -ooo yeni telefon yapmışız
    +aldık bişe ya
    -ne abi onun markası
    +telefon işte ya aldım öyle
    -markası ne markası
    +işlemcisi iyi diyolardı aldık ya
    -markası ne olum bunun
    +vestel :(

    bak oldu mu? olmadı.