hesabın var mı? giriş yap

  • bulunduğum şehirde şu an başlamış olandır.
    15 temmuzu lanetliyorum ama mevzu o değil.

    gecenin köründe sela vermek nedir allah aşkına.
    savaş mı ilan ediyorsun ne yapıyorsun ?
    anma töreni yapacaksın madem akşam ile yatsı arasında oku selayı.
    oğlanı zaten zar zor uyutmuşum.

    bebekleri, hastaları düşünmeden yapılan eylemdir.

  • ozellikle john dillinger'i yakalayan adam olarak unlenen ve halen fbi tarihinin en fazla halk dusmani yakalayan ajani olarak bilinen melvin purvis'e once destek cikan, sonra purvis fazla sukse yapip on plana cikinca ona bu sefer hayati zindan etmis olan, ve sonunda purvis'in dillinger'in vurulmasindan 1 sene sonra fbi'dan istifa edip ayrilmasina sebep olan adam. yillar sonra purvis'in ailesinin aralarinda gecen kimi yazismalari yayinlamasiyla ogrenilmistir ki kendisi zamaninda purvis'e bayagi kur yapmis bu yazismalarda...

  • "ben bir şey yaptım, hatasını çekiyorum. bedelini de ödeyeceğim. ne kadar özür dilesem de affı yok. anlık bir şeydi, olabilir. her erkeğin başına gelebilir. hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur. ancak yorumlar çok can acıtıcı. midemin ağrısından duramıyorum, kesin kanser oldum. öyle üzülüyorum ki" demiş.

    de abi sen bu gevşeklikle grip bile olmazsın.

  • yılllardır benimde kafama takılan ikilem.bir hafta kettle'da bir hafta ocakta kaynatarak ortalama maliyetten içimi ferahlatıyorum.