hesabın var mı? giriş yap

  • adama, kişilere, gruplara, cemaatlere ,vakıflara, derneklere hizmet işinin bitmesiyle bir çok şey güzel oldu, olmaya da devam ediyor.

    çatlayın amk

  • olm akit başlığı açıyorsan "görsel" koyacaksın görsel. bu yazılı olmayan kuralı bilmiyorsan açma mnk başlık.

    okur görsele tıklayacak, 1 en fazla 2 cümle okuyacak, sonra basacak kalayı ve kapatacak.
    bu!! bu kadar!!
    süreç bundan ibaret. akitin bir kullanıcının hayatından çalması gereken maximum süre bununla kısıtlı olacak.

    görsel

  • 2014'te bir memur maaşı 2000 lira yoktu. insanlar o paraya 1 ay geçiniyordu. bölüm başına 2450 lira para, aylık 10 bin liraya yakın para ediyor. bugüne uyarlarsak ayda 35-40 bin lira para.

    bu da az bir para değil bence..

  • gecenin bir vakti başka bir evden ders notları * almak için giden ev arkadaşını beklerken kapının çalması, arkadaş döndü sanılarak kapının açılması, kan ter içinde iki travesti ile burun buruna gelinmesi, haydutun biri kovalıyor, bi beş dakka durabilir miyiz demeleri, şaşkınlıkla içeri davet edilmeleri, ev arkadaşının yarım saat sonra döndüğünde evde biri patates soyan, diğeri tavada kızartan iki travesti ve salonda uyuklayan arkadaşı ile karşılaşması.

  • zaman sadece dunyanin donmesinden kaynaklanan uretilmis bir kavram olmadigi icin yine ayni sekilde olculurdu.
    a noktasindan b noktasina ulasman 250 saniye suruyorsa,hareket dolayi yer degistirme icinde gecen sure yine saniye/dakika/saat kavramlariyla olculurdu,dogal olarak bir fark olmazdi.
    sadece dunya donmedigi icin gece ve gunduz kavrami olmazdi bir taraf tamamen gece bir taraf da tamamen gunduz olacagi icin.bu sebeple de bir gunu 24 saate sabitlemek yerine(gunesin dogusu ve batisi)daha farkli bir olcu yaratilirdi ornegin 1 gun = 10 saat gibi.bu sebeple de ay/yil sureleri degiskenlik gosterirdi.