hesabın var mı? giriş yap

  • oyun komutu cok basit olan fulbolcu,

    if burak yilmaz yilmaz bos,
    pas burak yilmaz
    else
    pas yandaki adam

    ekleme: arkadaslar selcuk'ta oyun sirasinda gözlemlenen 3 saniye gecikmenin sebebi de bu program. su komutu calistirmasi 3 saniye aliyor. komut cökerse selcuk da cöküyor ve arkasini rakibe dönüp faul yapiyor. olay bundan ibaret.

  • 1971 yılında peru'da meydana gelen ve aralarında annesinin de bulunduğu 93 yolcuyla birlikte mürettebatın da öldüğü uçak kazasından kurtulmayı başarmasıyla ünlenen kazazede kız. 1954 lima doğumludur. yağmur ormanlarına düşen uçaktan sağ kurtulduğu gibi balta girmemiş vahşi ormanda da hayatta kalabilmiş olması büyük bir başarıdır. ormanda bulunduğu sırada botfly adı verilen ve larvalarını insan, inek vb. canlıların derilerine yerleştiren sineklerin ısırıklarına ve vahşi doğanın türlü zorluğuna karşı mücadele etmek durumunda kalmıştır. vahşi doğa ve hayvanlar alemi konusunda uzman olan babası hans wilhelm koepcke'nin ve annesi maria koepcke'nin kendisine öğrettiklerini hatırlayarak, suyun gittiği yönü takip etmenin insanların bulunduğu bir köye ya da kasabaya çıkacağını düşünerek, zehirli meyvelerden uzak durarak ve botfly sineklerinin larvalarını küpesinin iğnesiyle derisinin altından temizleyerek ormanda günlerce yol almıştır. sonunda bitkin düştüğü bir sırada yerliler kendisini bulmuştur.

    (bkz: botfly)

  • normal sezonundan playoff'una, hatta finaline o kadar saçma bir nba izledik ki, anladığım kadarıyla spor yazarlarının da, bu saçmalığı taçlandırmak için ödüllendirdiği oyuncu.

    çünkü takımı konferansında 6. sırada olan ve 50 galibiyeti bile bulamamış bir oyuncuya bu ödülü vermek hepsinden saçma. "en değerli" olduğu varsayılıp da, bu "değerini" takımına galibiyet olarak yansıtamamış bir oyuncuyu mvp seçmek bambaşka bir kafa.

    nba daha fazla saçmayana kadar herhalde en saçması bu olacak.

  • atakan(4,5)- baba sen ölcek misin?
    ben- evet oğlum..
    a- annem?
    b- evet.
    a- babanem?
    b- ölcek..
    a- dedem?
    b- yes..
    a- ben ölcek miyim?
    b- sen de ölceksin.
    a- halam?
    b- halan da ölcek..
    a- ühühühühü.. halam ölmesin yaaa ben onu çok seviyom.. ühühühühhh..
    b- olm dur ağlama.. herkes ölcek.. (bkz: her canlı ölümü tadacaktır)
    a- üh.. ne? herkes mi ölcek?
    b- evet..
    a- ama.. ama.. o zaman dünyada kimse kalmayacak mı?
    b- ooffff.. hadi gel fifa 2000 oynayalım..
    a- heyyoooo.. ben janjantin'i seçmek istiyorum..
    b- peki..

  • cüneyt arkın. ben çok küçükken bir organizasyona katılmıştı. daha net göreyim diye brandaya tırmanmıştım. o da "atla bakayım ordan şimdi malkoçluğu gibi" demişti. 4 metre yükseklikteydim, lafını dinleseydim şu an kötürümdüm amk.

  • çomarların hav havlamasına sebep olmuştur.

    ayrıca; devlet ticarethane mi lan, bana kimlik vermesi gerekirken satıyor?

  • araktır: http://i39.tinypic.com/iefptx.png

    --
    tinypic'e yüklediğim için küfretmeyin. gençler hatırlamaz, 2012'de fazla alternatif yoktu ve tinypic günümüzdeki kadar insanı ifrit etmiyordu.

    bazen linkin kurbağa olduğuna dair mesajlar alıyorum, sanırım dns ile alakalıymış. ama zaten espriyi araklayan araklayana: "south park adile teyze" diye arama yapmanız kafi, karşınıza bir sürü kopyası çıkıyor.

    merak edenler için: espri ilk bu entry'de yapıldı, benden çıktı, en birinci benim. emin olabilirsiniz.

  • siyasal islamcıların ikiyüzlülüğüne başka bir örnektir. kıbrıs barış harekatı'nda ecevit'in abd'ye koyduğu tavır neticesinde ülkemize uygulanan ambargoları, yıllarca "ecevit döneminde yağ kuyruğu, tüp kuyruğu vardı" diye iç siyasete malzeme yapıp, hafızalara yerleştirmeye çalıştılar ve büyük oranda başardılar ama bugün görüyoruz ki ecevit o dönem diplomasi nedir, türkiye cumhuriyeti gerektiğinde nasıl bir duruş sergiler tüm dünyaya göstermiştir. bugün akdeniz'de söz sahibiysek bunu da kendisine borçlu olduğumuzu unutmamalı ve ülke menfaatlerini kimsenin kendi egoları uğruna kullanmaması gerektiğini bir kez daha hatırlamalıyız.

  • otobüs kalabalıktır ve millet yorgunluktan ebesininkini çay tabağında görmüş durumdadır. ilerde 3-5 kızlı erkekli genç kümesi şakalar, bağrışmalar altında otobüsün huzurunu kaçırmakla meşguller. artık 40-45 yaşlarında bir adam dayanamaz,

    adam : gençler biraz sessiz olun lütfen!
    kız : ya tamam susarız [der ama gürültüye devam ederler]
    adam :millet işten çıktı bir de siz bağırıp çağırmayın lütfen
    kız : okulda hocalar, otobüste bunlar hep dırdır hep vırvır
    adam : terbiyesizlere bak yavv, okulda konuşmazlar burada hâlâ konuşuyorlar,
    kız : ya sanane babam mısın?
    adam : ne bilim kızım annene sor * [ eee siz susmazsanız elbet bir susturan çıkar]