• cumadan beri deli gibi bu konuyu arastiriyor, instagram'da ilgili hesaplari takip ediyor, youtube'de videolari izliyorum. niyetim evdeki mobilyalarin rengini degistirip, onlari mobilyalarim haline getirmek. ne istedigimi kafamda oturttum gibi bir sey, prusya mavisi ile boyayip kahve ile budak sekli vermek istiyorum.

    annemin en uyanik evladi ben oldugumdan, ise ilk once onun zigon sehpalariyla baslayacagim. onlari guzelce boyayabilirsem benimkilere gececegim.

    cok da ilgili midir bilemem ama, ayrica (bkz: depresyondan çıkma yöntemleri)
  • çerçeve
    sehpa

    çerçeveye bir ayna alacağım ve duvarlardan birine asacağım, henüz tam karar vermedim. masanın olduğu duvarda da olabilir, koridorda kendi yaptığım (kaşık kutusuna ayak çakıp) bir dresuarın üstünde de. o şimdilik dinleniyor. sehpa ise televizyon sehpası, kitaplık ve masamın alacağı son halin bir örneği. bir tek üstüne fena halde koyu kahverengiden budak deseni yapacağım fazladan. şuna benzer bir şey olacak (evet onu kardeşimle ben yaptım. turuncu boya ona, kahverengi budaklar bana ait). annemin zigonları çimen yeşiline boyayıp kenarlarına altın yaldız yaptım. hatun kullanmaya kıyamıyor şimdi. git gide iyi oluyorum bu işte sanırım.

    açıyorum bir müzik, mesela şunu. alıyorum tekrara ve başlıyorum fırçaya boyayı doyurmaya.

    üretmek, kötü de olsa, hatalı da olsa (ki benim işler cidden hata dolu) o kadar iyi geliyor ki.
  • amatör zamanları geçip ustalaşmaya başladığınızda meteryallerini bu ülkede bulmakta zorlanılan hobi, sanat. kısıtlı dekupaj ve transferler insanı hep aynı şeyi yapıyormuş hissi uyandırmaktadır. halbuki yurtdışında çılgın atmaktadır bu detay malzemeler. şeytan diyor aç bir dükkan getirt yurtdışından sat, millete hayrın dokunsun ama yemiyor tabi...
  • önceden boş zamanlarımda sıkça yaptığım şeydi. bir ara özellikle çok fazla kalemlik yapardım fakat ne yazık ki dekupaj tekniğinde uygun desen pek bulamıyorum. o sebepten son zamanlarda eskisi kadar sık yapmıyorum. eskitme, transfer, çatlatma gibi bir sürü farklı teknikler de var. stres atmaya birebir. tavsiye ederim.
  • öncelikle yaşlı teyzelerin uğraş olarak kaldığı sürece yapmalarından hiçbir rahatsızlığım olmadığını belirtmek isterim.güzel bi aktivite kabul. ancak, teyzelerim o yaptığınız boyamalar hiçbirşeye benzemiyor. gayet sıradan hatta çirkinler. tamam siz birer ressam değilsiniz biliyorum. ama yaptığınız o sehpalardaki resimler gayet kötü olduğu halde çevrenizdeki insanlar size "muhteşem olmuş" dediğinde saf gibi inanıyorsunuz. sonrada o boyadığınız sehpaları ya da tepsileri evde törenle kullanıma açıyorsunuz. ama evinizde kullanmak zorunda bırakıldığımız o eşyalardan biz nefret ediyoruz. üzerinde o beşpara etmez manzara resmi olan sehpanın üzerine çay bardağını koyasım gelmiyor anlayın artık bunu. boyamayı yapın ve sonra imha edin . tadında bırakmak lazım bazı şeyleri.
  • ismek sayesinde her iki aileden en az bir kişinin kendine edindiği uğraşı, hobi. bu şekilde devam ederlerse; sadece bana gelen hediye ahşaplarla bir dükkan açabileceğim, yakında.
  • son yıllarda mantar gibi türeyen kurslarda kadınların can sıkıntısı ve emekli olunca hayatlarında olmayan manâsızlığı gidermek için edindikleri hobi. menopoz teyzeler iki sandık, bir tepsi, üç sehpa boyayıp heveslerini aldıktan sonra bir sonraki level olan resim kurslarına katılırlar.
  • sıkıldığınız eşyalara yeniden hayat vermenin güzel bir yöntemi.

    yardımcı olmak ve bilgi edinmek için >>> https://www.youtube.com/watch?v=fasgat1xge4
  • stress atma yöntemi lakin kaliteli boya kullanmakta fayda var, bariz fark var aralarında.

    biten ürün için renkler ne kadar iyi veya kötü olması durumunda çekici ve itici yapan önemli bir unsur
hesabın var mı? giriş yap