• 10 nisan 2010 tarihinde açıklanması muhtemeldir. bir aksilik olur da 331'lere karışamazsam son ihtimal olarak olarak bu sonuçları bekleyeceğim.

    edit: beklemeyeceğim artık, bozdurdum tecili.
  • 9 nisanı 10 nisana bağlayan gece, saat 12'den itibaren aşağıdaki linkten, sınav sırasında verilen beş haneli aday numarası ile öğrenilebilecektir. heyecanla beklemekteyiz.

    http://pertem.kkk.tsk.tr/…deksubay/adaynoarama.aspx
  • 331. dönem askere gidecek bir arkadaşa bakmamı kolaylaştırmış olması ve 333. dönem olarak benim de işime yarayabilecek olması sebebiyle, herkes yeniden faydalansın diyerekten (bkz: #17473372)
  • sınav sonuç ekranında "edirne", "kıyık", "54. mekanize piyade tugayı" falan fişmekan gören arkadaşlar hiç çekinmesin atsın mesajı. bir 331 olarak her türlü yardımım dokunur diyeceğim ya el nihayetinde kıçıkırık askeriz, nasıl bir yardımımız dokunabilir ki? o da ayrı konu.

    dağıtım sonrası acemi birliği olarak "süloğlu" na gelecekler ise (ki bu edirneye gelen kısa dönemlerin 4 de 3 lük bir kısmına tekabül edecek yaklaşık) imkan bulabilirseniz garnizondaki herhangi bir askere "spor tesisleri nerede" diye sorarak günün her saati yanıma ulaşabilirsiniz. çekinmeyin, gelin. "sözlükten gördüm geldim" deyin falan. bilemedim şimdi. (evet bana da salakça geldi şimdi sizin açınızdan bakınca. rastgele bir yere girip "ben sözlükten gördüm merhaba" demek ama çekinme gel. benden başkası olmaz zaten orda.) hani yardımcı olacağımdan değil a, kafanda sorular varsa o yollardan geçen biri olarak yol gösterebilirim en azından.

    ya da gelmeyin olm yua. ben mi gösterim bu şafaktan sonra, bilemedim.
  • 327. dönem asteğmen olarak, askerden yeni gelmiş bünyede anıları canlandıracak sonuçlardır.. keza bu seferde kuzen gidecektir askere...

    (bkz: dayı oğlu)
  • anlamsızca beklemekteyiz , papazı ha bulduk ha bulucaz.
  • havacı çıkacak arkadaşlara her türlü tüyo verilir...
  • sonuçlarda polatlı topçu ve füze okulu'nda uzun dönem olarak çıkanlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletir yine aynı yerde meslek kurasına tabi olacak arkadaşlara da çekecekleri kuraya göre hayatlarında hiç beklemedikleri bir anda gelebilecek keyifli bir değişikliğin teminatını verebilirim.
  • sınav sonuç ekranında "malatya", "2'nci or. is. a. k.lığı" görenler, tüm sorularını yöneltebilirler. bir 331 kd. bekleyeni olarak elimden gelen yardımı yapmaya çalışır, zamanında bize her türlü bilgiyi veren suserlere buradan teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap