• spor toto super lig 7. hafta kapanis karsilasmasi. avni aker'de oynanacak. 19:00'da baslayacak..
  • aynı tarz futbol oynayan iki takımın karşı karşıya geleceği maç.

    çok gollü bir maç izleriz muhtemelen.
  • trabzonspor yönetimindeki çatlaklar ve son manisaspor mağlubiyeti sebebiyle beşiktaş'ı biraz daha avantajlı gördüğüm maç.

    beşiktaş son fenerbahçe maçında 2 sakat verdi. bernd schuster'in 'yenilsek de yensek de ofansif futbol anlayışından vazgeçmeyeceğiz.' açıklaması beşiktaş'ı her maçta baskın kılıyor. bu düşüncedeki bir teknik direktörün yönetimi sayesinde 1-0 geride götürülen maç, ortasahadan bir oyuncu* çıkarılıp, yerine forvet* alınmasıyla kurtarıldı. şampiyonluğa oynayan bir rakibin sahasında pusup beklemek yerine hücum edildi ve 1 puan koparıldı.

    trabzon-beşiktaş arasındaki istatistikler çok önemli değil. bu ikili arasındaki maçlar ya çok zevkli geçer ya da adamı uyutur. ama 3 ekim akşamında süper bir maç bizleri bekliyor.
  • (bkz: clash of the titans)

    rotasyon nedeniyle besiktas'in kadrosu yine surpriz olacak ama bu sefer isin sakasi yok, sag kanadimizdan yaldir yaldir gelecekler, araya atilan toplarda uzun bacakli tazi gibi kosan hizli adamlarla karsilasacagiz.

    nihat da kadroda yer bulursa artik felaket olur.
  • tanım : herşeye gebe olan maç.

    gördüğüm kadarı ile iki takımın da panzehiri mevcut. manisa iki, üç oyuncu kitleyip trabzonspor'u yendi. büyükşehir belediye defans arkasına top sallayıp beşiktaşı yendi.

    bir de geçen sene pozisyonu olmayan beşiktaş'a 2-0 yenilen bir trabzonspor izlemiştik.

    iki takımın da seyir zevki yüksek. görelim neler olacak.

    not : pordooo
  • bir trabzonsporlu olarak, maalesef beşiktaş'ın kazanacağını düşündüğüm karşılaşma. eğer şenol güneş ileride 3-4 tane pres yapmayan hücumcu ile oynayıp orta sahayı sadece selçuk ve colman ile idare etmeye devam ederse orta sahayı güçlü tutan takımlar karşısında çuvallamaya devam edeceğiz.

    edit: zevkli olacağına emin olduğum maç. bizim takımın büyüklerle olan hiçbir maçı sıkıcı geçmez.
  • şenol güneş gibi kurt bir hoca tarafından daha iki hafta varken, "en iyi kadro beşiktaş'ta, en hazır takım da bursa. onlar bizden daha önde" denerek belki favorisi belli edilerek yönetime ve ilgisiz camiya sitem edilen maç. duygusallığı ile tanıdığımız şenol hoca eğer ters manyel yapmıyorsa bu maçtaki olası bir mağlubiyet sonrası şevki iyice kırılacaktır. saçanları farklı olan "aday olup olmayacağıma henüz karar vermedim, kırgınım", "kongre bitmeden sözleşme imzalamam", "başkan iyi de çevresi kötü", "yönetimde diktatör üslubu var", "hakemin lisansını yırtardım" türü incilere bakacak olursak camianın karışmaya başladığı maalesef ortada. bu durum bir beşiktaşlı olarak beni bile üzüyor çünkü her başarısının altında ciddi emek ve alınteri yattığını düşündüğüm bu camia, şenol güneş önderliğinde, daha da iyisine layık.

    beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum ama bence maçın favorisi beşiktaş. bernd hoca'nın alayına isyan dercesine içeride dışarıda rakip tanımaksızın oynattığı pasa dayalı, teleşa yer bırakmayan hücum futbolu trabzonspor karşısında galibiyeti getirecektir. aynı futbolun kadıköy'deki maçın 70 dakikalık bölümünde fenerbahçe'yi ne hale getirdiğini, topla oynama oranlarını, koca fenerbahçe'nin düştüğü acınacak hali bir daha belirtmeye sanırım gerek yok.

    şenol hoca'nın takımı efendi adam aykut'un 1,5 yılda kurduğu takım benzerinden elbette çok daha iyi ve elbette çok daha iyi bir şekilde yönetiliyor ama kadro kaliteleri arasındaki fark galibiyeti kartal'a getirecek gibi.

    bu yıl için klasik olacak ama q7 ve guti hazretleri'nin maçı da olacaktır bir kere daha. ayrıca oynaması durumunda fatih tekke'nin yoğun baskı altında ne yapabileceğini de görebilmiş olacağız.
  • 2 formda ekip, yorgun bir beşiktaş ve sahasında kazanmayı seven trabzonspor. bir beşiktaşlı olarak derin düşüncelerdeyim. totem mi yapsak hocaya mı gitsek napsak?
hesabın var mı? giriş yap