• aşağıdaki linkten izlenebilecek yayındır.

    yayın

    her yayınında ben ben şöyle adamım, böyle lafımı sakınmam, herkesin yüzüne karşı herşeyi söylerim diyen altaylı yayında süt dökmüş kediye dönmüş ve sıkıştıracak tek soru sormamıştır. metin külünk de kendisine açılan ortayı görmüş ve propaganda aracı olan gollük pası geri çevirmemiştir.

    ben ekonomistimi neden sormadın, nasa ne oldu, fetöyü bu makamlara kim getirdiye ne oldu fatih bey? sonra çıkıp ana akım medyaya oturduğun yerden sallamak güzel di mi?

    sen çık yıllarca yiğit bulut, nasuhi güngör, mehmet akif ersoy'la çalış, çalıştığın yıllar boyunca kamuoyu önünde tek kelime etme, sonra oradan ayrılınca vay efendim şöyle kötü adamlar böyle yalaka adamlar de.

    tam olarak ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz durumu.
  • fatih altayli'yi adam zannedenlerin sasirdigi, asla izlemekle vakit kaybetmeyecegim yayindir.

    fatih altayli denilen kisi derin devletin medyadaki parmaklarindan birisi. dalga nereye eserse oradadir aslinda ama muhalif gibi gorunur, diger tarafin her daim destegini de alacak kadar yumusak konusur. (bkz: hem nalına hem mıhına)
  • umarım programdan sonra stüdyoyu güzelce ciflemişlerdir diye düşündüğüm yayın. (bkz: ciflemek) çünkü o kadar çok yaladı ki külünk sayın cumhurbaşkanını ortalık vıcık vıcık yağdan geçilmez bir hale gelmiştir.
  • daha dün pirom diye ağzının suyu akan pek dahi strateji uzmanları da toplandığına göre birileri düzgün bir iş yapmış.
  • izledim, izlemez olaydım; sabah sabah yine saçma sapan akp kurucu dönem romantizmine maruz kaldım. metin külünk "rerere rörörö" hep aynı bandın tekrarı. metin beyin aynı suda iki kez yıkanılmayacağını anlaması lazım. bir devir kapanıyor, tek adama aşık kitleleri sürükleyecek başka bir lider lazım bu da akp'de yok. çünkü erdoğan geleceği ve partinin sürdürülebilirliğini değil kendi menfaatlerini düşündü, karşısına rakip olarak çıkabilecek tüm güçlü adaylara da çelme taktı. sonuç olarak ampute ve siyaset açısından kısır bir partidir artık akp.
  • internette poz kesen herkesi evliya sananları şaşırtmıştır. özellikle bir şeyin fanatiği olanlardan düzgün bir duruş beklemeyin. fatih de bir galatasaray fanatiği. aynı uğur dündar, fazıl say, ıvır zıvır tipler gibi.
  • tamam sinir katsayısını zorlayan bir yayındı ama dip notları okuyacak olursak

    - akp'de derin çatlaklar var, alt tarafta kılıçlar çekilmiş
    - 3-4 aya kadar şimdiki çıkar odakları elenip yenileri atanmazsa büyük ifşalar olacak
    - yukarıdaki yapılırsa gönderilenler gelenleri bombalayacak

    evet trafik sıkışıktı sizin için sonuna kadar dinledim
hesabın var mı? giriş yap