*

  • bursaspor taraftarı'nın atatürk olimpiyat stadı'ına yirmi bin kişiyle çıkartma yapmayı planladıkları
    - ki maç cuma, mesai günü - bursaspor'un kalan 7 maçının ilki.
  • cuma gunu olması yüzünden sadece işsiz bursaspor taraftarının cıkartma yapabilecegi mac.
  • cuma günü olmasına rağmen bursa'daki pekçok büyük fabrika öğleden sonra işçilerine izin verecektir. hatta ve hatta çalışanlarını kendi servisleriyle istanbul'a götürecekleri maçtır.
  • ibb'nin 10 eksikle fenerbahçe'ye karşı gösterdiği direncin yarısını gösterse kazanabileceği karşılaşma. ama öyle bir şey olmayacak, orası ayrı.

    not: fenerbahçeli değilim.

    edit: vay anasını sayın seyirciler. oldu gerçekten.
  • bu aksam olimpiyat stadi'nda oynanacak turkcell super lig 2009-2010 sezonu'nun en kritik karsilasmalarindan biri..

    hali hazirda galatasaray'in 5, besiktas ve fenerbahce'nin 6 puan onunde lider durumda olan bursaspor'un sampiyonluk yolundaki en onemli deplasmanlarindan biri, belki de sami yen'den sonraki en onemlisi. esasinda bursa'nin son macini pazartesi yine ezel saatinde oynadigini hatirlarsak biraz haksiz bir gunde oynanacak karsilasma. en azindan cumartesi mac yapmalari daha dogru olurdu ama federasyon neyi dogru yapiyor ki son zamanlarda fiksturu de dogru ayarlasin?

    belediye'nin futbolcularindan teknik kadrosuna onlarca ismi gozaltina alindi haftaici, sorgulandi. sebebi, detaylari onumuzdeki gunlerde daha net ortaya cikacaktir ama su bir gercek ki ibb'nin konsantrasyonu yerle bir oldu bu mac oncesi. zaten yine olimpiyattaki diyarbakirspor macinin etkileri uzun sure konusuldu, komuoyunu isgal etti, ustune bir de bu bahis ve sike sorgulamalari takimi olumsuz etkileyecektir. herseye ragmen son 3-4 sezondur icerde-disarda 3 buyuklerden catir catir puan koparan, yollarina tas koyan, sivasspora gectigimiz sezon sampiyonluk yolunda en buyuk husrani tattiran ibb oyle tahmin ediyorum ki bursaspor'un da 3 puanla evine donmesine izin vermeyecektir. bursasporlu taraftarlarin cuma gunu olmasina ragmen olimpiyata cikarma yapmasi bekleniyor. bilet fiyatlari da uygun.

    eger bursaspor bu mactan galip ayrilir ve besiktas da bu hafta puan kaybederse derbi sonucundan bagimsiz olarak bursa sampiyonluk sansini 1.5 katina cikarir. besiktas'in gs beraberligi ve gectigimiz haftaki kasimpasa beraberliginden sonra yakin tarihteki en kucuk puan kaybi sampiyonluk rotasindan saptirir. derbiden cikacak her sonuc, ozellikle beraberlik bursaspora yarayacagi icin 5 olan puan farki onumuzdeki hafta daha da artabilir, boylelikle bursaspor 1 defa maglup olsa bile kaybetmeyecegi liderligi 2 maglubiyet hakkina cikarir ve iddiasini iyice arttirir. gercekten kritik bir hafta, olasi ibb galibiyeti veya beraberlikte ise bursaspor'un dususunun baslamasi muhtemeldir..
  • an itibariyle 32 bin bilet satılan maç. bursa şehri komple geliyo lan.
  • kazanırsa bursaspor'un şakası olmadığını göstereceği karşılaşma.kazanırsa pazar günkü maç öncesi puan farkı sekize çıkacak.ankaraspor maçını oynamayan bir bursaspor olduğu düşünülürse, bu maçı kazanırsa şampiyon bile olabilir bursaspor.
  • 2008-2009 sezonunun şampiyonunun belirlenmesinde büyük payı olan takımlardan biri olan ibbspor'un yaklaşık bir sene sonra aynı şeyi yapıp yapamayacağını göreceğimiz turkcell süper lig karşılaşmasıdır.
  • rüyamda ibb'nin 2-1 kazandığını gördüğüm ve üzüldüğüm karşılaşma. skor üzerinden 50 lirayı gömüyorum şimdi bilyoner'e. gece ilerleyen saatlerde anlayacağız artık doğru mu görmüşüm diye.

    edit: lakin şirketten giremiyorum sitelerin hiç birine. bi öğrenebilsem 2-1 skoruna kaç para verdiğini de rahat etsem
    bi edit daha: iddia açmamış skor bahsi. tüm parayı 2/1 e gömeyim bari. 1 e 28 veriyo o da
  • bursaspor'un kazanırsa şampiyon olacağı, lakin kazanamayacağı maçtır. iki haftadır verilen sinyaller, ne yazık ki puan kaybının yaklaştığı yönünde
hesabın var mı? giriş yap