• 21:45 te başlayacak olan karşılaşmanın bugün satışa çıkan bilet fiyatları şöyledir;

    migros tribünü: 30,00 tl
    türk telekom tribünü: 30,00 tl

    fenerium alt b - f blok: 165,00 tl
    fenerium alt c - e blok: 195,00 tl
    fenerium alt d blok: 235,00 tl
    fenerium alt g blok: 110,00 tl
    fenerium üst tribun c-d-f-g blok: 88,00 tl
    fenerium üst tribun h-i blok: 65,00 tl
    maraton lacivert: 100,00 tl
  • 19 ağustos 2010 saat : 10:00'da genel satışa çıkacak ve muhtemelen bugün maç olmasından dolayı bolca bileti bulunabilecektir. ancak bu akşam olası bir fenerbahçe ,iyi oyununda zaten bitecek biletler haftasonunu dahi görmeyebilir. ben az sonra biletix.com'a gıcık olduğumdan göztepe biletix noktasından edineceğim bir tane umarım bu akşam olası bir hezimetle biletim patates olmaz.

    peşin edit: yunanistan deplasmanını yıllardır yasaklatan efsanevi pana maçında tribündeydim maraton üstte umarım skoru benzemez ama atmosferi benzer. ayrıca türklere vize ötesi bir işlem yumağı uygulanmasından dolayı yunanistan'ın bizden az kişinin zorla 1000'i 1 sararak gittiği deplasmanda iyi bir netice alırız da kapıları yunanlılara bolca açtığımızdan rahat rahat otobüslerle gelecek olan paok'lular ile tanışırız.
  • fenerbahçenin çubuklu ile çıkması gereken maç.
  • kale arkası biletlerinin günler öncesinden bitmiş olup, maraton üst biletleri de 80tl den satışa çıkmıştır.
  • stat çevresinde ve tribünlerde taraftarlar açısından çok gergin geçecek olan karşılaşmadır. yunanistan'da yapılanlara karşılık gelmesi muhtemeldir. orada açılan kıbrıs bayrakları, istanbul'u ve ayasofya'yı hedef alan pankartlara karşılık verilecektir tahminimce. bizlerde kendi içimizde fener düşmanlığı ile yarışalım olur mu.
  • bir besiktas'li olarak fenerbahce'yi destekleyecegim mac.

    valla olm size uydum gecen selanik'teki macta paok'u desteklemeye calistim, niang'in kafasina tekme atilinca orospu cocugu diye yerimden firladim, sanki kafasina tekme yiyen necibim benim uysalim, yok abicim, zorlamaya gerek yok, varsin antu ergenleri 8jk yazmaya devam etsinler, varsin sozluk fenerlileri laf yetistirmeye calissinlar, ben gonlumden geceni tutarim.
  • aykut kocaman'ı sıkıntıya sokacağını bilmesem uefa denen köy liginden elenmemiz için kaybedelim isterdim ama zaten az olan kredisi dahada azalmasın diye kazanalım istiyorum bu maçı. ne maddi ne manevi değeri olan köy takımlarıyla dolu şu kupada başarı sağlasak nolur sağlamasak nolur. kazanırsak zerre sevinmem kaybedersek de bi aykut kocaman için üzülürüm.
  • http://www.fcpaok.gr/…all_papers/paok_commandos.jpg

    2500 tane fahişe evladının geleceği maçmış. constantinapol neresi amın evlatları diyorum kendilerine buradan.

    sosyal demokrat adamım, ülkü ocakları başkanı ruh haline sokuyo piçler.

    geldikleri gibi giderler!
hesabın var mı? giriş yap