• bundan bir kaç yıl önce olsa elim ayağım titrerdi heralde sinirden ama nedense çok sakinim.gecen kpss skandalının üstünün örtülmesinden dolayı sanırım. ya da bütün bu kokuşmuşluğa iğrencliğe alıştı bedenlerimiz ve zihinlerimiz.
  • (bkz: deja vu)
  • sorularının nasıl fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile çekildiğini ciddi ciddi düşündüğüm sınavdır.

    buyrun link:

    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…222_221347857_n.jpg

    fotoğrafı linktende belli olduğu üzere facebookta gördüm..

    edit: fotoğrafın paylaşıldığı sayfa

    https://www.facebook.com/…9392111688&type=1&theater
  • kaynağı hakkında bilgim yok ama eğitim bilimleri sorularının hepsi de kitapçıkta mevcut olan sınavdı.eğer doğruysa bütün o küpeye çip yerleştirme, selpağa kopya yazma, kaleme kamera koyma olayları fasa fiso.balık zaten en baştan kokuyor.sınav salonuna kadar kılçık bile kalmıyor.
  • eşim tarafından da doğrulanan iddia. mesele fotoğrafın ne zaman çekildiği midir yani, diyelim ki sınavdan sonra çekildi ben evimin anahtarını yanıma alamıyorken adam fotoğraf çeken bir cihaz sokmuşsa bir şekilde kopya da çekilmiştir. bakalım kaç gün konuşup unutacağız.
  • her yerden soruların fotoğrafları paylaşılıyor sadece yazıklar olsun diyorum. diğer fotoğrafların da eşim tarafından doğrulandığı iddia.
  • sınav esnasında çekilmiş ve çıktısı alınıp üzerinde oynama yapılarak daha önce dağıtılmış süsü verilmiş olabilir. öyle olsa bile tam anlamıyla rezalet. ösym'nin bir sınavı daha böylece gölgelenmiş oldu. tebrikler.

    edit: görüntüler en iyi ihtimalle sınav anında çekilmiş. dışarıyla eş zamanlı paylaşılmak suretiyle kopya çekilmediğinin garantisini kimse veremez.

    cemaat stayla. tey tey tey. ağlamasa bari.

    edit 2: dicle haber ajansının soruları paylaşma saati; sınav sabahı saat 5.30. yani sınav yapılmadan saatler öncesi. üstelik öğleden sonra yapılacak eğitim bilimleri sınav soruları da mevcut.
  • her sınav sonrası "güvenlik önlemleri şöyleydi, tedbirler böyleydi" diye açıklamalar yapan osym bu sefer nasil açıklamalar yapacak merak konusu.

    osym hala pet sisenin kagidini sokmekle ugrassin, millet daha sınav bitmeden sorulari internet'e koyuyor.
    he canım he kabahatiniz yok bunda da. sehven yapılmıştır bu da.

    edit: başlık yanlış olmuş aslında "çalınması" değil "servis edilmesi" olacakmış. zira fotoğrafını çekip dışarıya gönderme olayı yok ortada.
  • can sıkıcı olay. sorular virgülü noktasına aynı. ama sanki tarayıcada taranıp birleştirilip tek sayfa yapılmış gibi. ösym sayfalarında her kağıt iki sütuna bölünmüş her sütunda da iki veya üç soru var. üst taraftaki kaymalar tarayıcı tarafından taranmış gibi görünüyor. zımba numara ve yıpranma snradan verilmiş olabilir veya hakkaten not kağıdı gibi ders notu olabilir. önceden geldiyse bu notlar vay halimize vay.
  • (bkz: meteksan)
hesabın var mı? giriş yap