• chelsea nin alacağı kesindir. hatta gönül rahatlığıyla üst işaretleyebilirsiniz.

    edit : inter her zamanki sürpriz zamazingosunu yapıp ceplerimi boşaltmıştır.
  • sabırsızlıkla beklediğim,zevkli olacağına kalıbımı basacağım maçtır.mükemmel 2 kadronun,usta 2 teknik direktörün kapışmasına şahit olacağız.bulunduğu şampiyonlar ligi haftası maçlarının en izlenilebilesi,en çekişmeli mücadelesi bu olacaktır kanaatimce.heyecan şimdiden sardı.benden de bi tiyo size,bu maç buz gibi bira ve patlamış mısır eşliğinde izlenirse 2 kat zevk veriyomuş
  • star tv'nin yayınlamayarak büyük küfür yediği maç, bir yolu yok mudur bunları şikayet etmenin benim bildiğim şampiyonlar ligi maçları açık kanaldan yayınlanmak zorunda bu böyle gitmemeli bir maç keyfimiz var onunda böyle içine edemezler.

    eğer star tv'ye hakaret etmek istiyorsanız link aşağıda;

    http://www.startv.com.tr/bizeyazin.aspx
  • grup aşamasından sonra açık kanalın bir haftada yayınlayacağı minimum maç zorunluluğunu bire indiriyor uefa anlaşmada. isteizle gibi para kazanma yolunu bulan d-smart branded kanallar daha çok para kazanma yolunu bulmuş görünüyor. ama sadece görünüyor. hala daha bile bile lades diyerek, insanları d-smarta üye olmaya zorlayan doğan grubu pazarlama takımının aklına biber süreyim ben. isteizle den kazanacağı paradan daha yüksek miktarı maçı stardan canlı yayınlayarak kazanabilir. zira bir çok internet kullanıcısı isteizle yerine pek şahane bedava sitelere akar. bu maçı yayınlasa da yayınlamasa da vereceği para değişmeyecek star tv nin. yayınlarsa kazanacağı reklam paralarından feragat etmesinin tek açıklaması hala insanları d-smarta aboneliğine zorlamaya çalışmak olarak açklanabilir ancak.. batmaya mahkum olsa da..
  • inter milan'ın* tur için herşeyi yapacağı, zira jose mourinho'nun günlerdir buna konsantre olduğu fakat son günlerde yaşanan formsuzlukla beraber, chelsea'nin deplasmanda attığı tek golün avantajını kullanıp turu geçeceğini düşündüğüm mücadele olacaktır. bu kanıya sahip olmamda, inter takımının ingiliz ekiplerine karşı bitmez tükenmez cenabetliği de büyük etken olmuştur. arada inter bir tane sallayıp da yatmayı başarırsa, jose mourinho'yu tebrik ederiz tabi.
  • star tv'nin yayınlamayacağını duyunca, doğan grubu'na olan nefretimi bir kademe yükselten maç. cem uzan'ı bile özlettiler bize.
  • her maçta imdadımıza yetişen rustavi2 kanalının da garip bir şekilde yayınlamayacağı maç. noluyor lan? aydın doğan'ın gürcistan'daki karşılığı mı el attı oraya da, bilemiyoruz.
  • bir an star bu akşam yanlış bir tercihle maçı verecek diye endişe ettim. neyse ki yerine papatyam'ı izleyebileceğiz yine. en çok da buna sevindim!
  • bu maçla ilgili iddaa'da handikaplı 1'in oranını görünce (2.65) ciddi ciddi düşünülmeye ve izlenmeye değer olacak olandır.
hesabın var mı? giriş yap