• beşiktaşımızın 2010-2011 sezonu açılış maçı. yaklaşık üç ay sonra tekrar kavuşuyoruz. ligin yeni ekibi bucaspor'a bu maç hariç başarılar dileriz. izmir'den yıllar sonra tekrar bir takım görmek güzel. güzel bir besteyle beklemeye geçelim..

    gün gelirken azrail canıma sebeplenirken, ecel vakti gelirken
    sen olacaksın dilimde yine beşiktaş'ım, son nefesi verirken
    geçmiyor sen olmayınca günlerim gecelerim, ismini hecelerim
    vazgeçemem asla esiri oldum aşkının, beşiktaş'ım herşeyim
  • 100 tl bayıldığım çubuklu q7 formam ile ilk kez görücüye çıkacağım maç.

    bucaspor'un biz tüm izmirli beşiktaş taraftarlarına 75 tl'lik sürprizi varmış ayrıca. izmir atatürk stadı'nda açık tribüne 75 tl vermek garip geliyor insana.
  • 11 ağustos 2010 türkiye romanya maçı'nda beşiktaş'tan sadece 3 oyuncunun*** bulunması ve bu 3 oyuncudan da büyük ihtimalle sadece nihat'ın maçta uzun süreli oynayacağını düşünürsek milli maç falan dinlemedem cuma gününe alınması gereken müsabakadır. aksi halde kendi liginde 17. haftayı devirmiş, muhtemelen bir çok iskandinav takımı gibi fizik gücü yüksek olan hjk helsinki karşısında beşiktaşımız daha ilk maçtan hiç istemediği durumlarla karşılaşabilir.
  • avrupa'da oynanacak maç öncesi olması sebebiyle ertelenen son maç heralde galatasaray'ın uefa kupasına koştuğu 2000 senesinde falandı, yani yaklaşık 10 sene önce. dolayısıyla erteleme talebi artık komik kaçmakta ve başvurulsa bile federasyon tarafından muhtemelen kabul edilmeyecek.

    sonra bakıyorum oynanacak 2 maça, arada 3 gün var. avrupa kupalarında oynayan her takım zaten eylül-aralık dönemini 3.5 günde bir maç ortalamasıyla geçiriyor. aynı hafta fenerbahçe ve trabzonspor maçlarını salı değil, perşembe oynayacaklar ve üzerine muhtemelen pazar günü trabzonspor - fenerbahçe maçı oynanacak. gene 3 gün ara yani, üstelik fenerbahçe yunanistan'dan gelip trabzon'a gidecek.

    öglp : hiçbir tehire gerek kalmaksızın oynanması gereken maçtır. herşeyi geçtim, fikstür çekildiğinden bu yana eminim buca halkı ve bucaspor bu maçla yatıp kalkıyor, beşiktaş içinse ligin yeni ekibiyle oynanacak sıradan bir lig müsabakası. onların konsantrasyonunu bozmaya kimin ne hakkı var?
  • barış şimşek tarafindan yönetilecek karsilasma
  • bazı spor gazetelerinin internet sitelerinde kale arkası biletleri tükendi yazsa da ticketturk sitesinde hala bahsi geçen biletler satıştadır. bu sabah internet yoluyla aldım, yarın sabahta verilen adreslerden teslim almaya gideceğim. umarım ticketturk bize kotu bir süpriz hazırlamıyordur.
  • açık ve kapalı tribün biletleri 75 tl olduğu için gidemeyeceğim karşılaşma... inşallah stad boş olur da kapak olur bucaspor'a...
  • beşiktaş taraftarına ayrılan kale arkası biletleri ticketturk internet sitesine göre tükenmiş durumdadır.
  • ligdeki ilk maç olarak, son 10 yıldaki 8. deplasman maçıdır beşiktaş açısından.
  • gelecek haftalarda buca maçlarına ticketturk'ten bilet almak zorunda kalacak olanların dikkatine;

    (bkz: #20003432)
hesabın var mı? giriş yap