• bana ulan "insanlar ne kadar orospu çocuğu" dedirten haberdir. 13 yaşındaki bir kızın hayatını karartan, güven duygusunu körerten, topluma karşı kinli hale getiren herkes orospu çocuğudur. bu işin dinle imanla, siyasi görüşle, mezheple zerre kadar alakası yoktur. orospu çocukluğu genlerden gelen bir özellik değildir. bir insanın orospu çocuğu olması için anasının orospu olmasına gerek yoktur.

    vicdanı olmayan toplumun allah belasını versin.

    not:ayrıca masaj salonu muhabbetini haber diye yazmanın amacı nedir?
  • 13 yaşındaki çocuğun, doğruyu yanlışı muhakeme etme yeteneği gelişmediğinden, birlikte yaşadığı tek karakter olan anneyi rol model alıyor olması, yaptığının yanlış olduğunu algılayamamış olması, bunu onu yapanların 1 tanesinin bile suçsuz olduğunu göstermez. nasıl olur da kendi isteğiyle birlikte oldu diye bir takımı gözaltından salıverilir?

    yıllar sonra büyüyüp genç bir kadın olduğunda -muhakeme yeteneği geliştiğinde- dahi yaşadığı psikolojik travmanın etkilerinden kurtulabilmesi zor olacaktır. yaşamı boyunca, erkeklerle ilgili doğru karar verip vermediğinden şüphe duyacaktır.

    masaj salonunda fuhuş yapıyor dahi olsa (haberde altı çizilen bu), o anne buna göz yummadı. hapishanede ömürleri çürüsün diyeceğim bu pedofili hastalarına ama muhtemelen çocuk kendi isteğiyle birlikte olmuştur diye hepsi birden salıverilecektir.

    not: su testisi su yolunda kırılırcılar da muhtemelen, annesi masaj salonunda masaj yapan çocuklarla birlikte olabilirler.

    edit: imla.

    edit 2: su testisi su yolunda kırılırcı diyerek kastettiğim hürriyet gazetesi ve aynı düşünceye sahip olanlardır. özel mesajlarda ironiden anlamayan nesil ilan edilmişim. başka entry den cımbızladığım cümlede başka bir yazara laf atmadım.
  • bir insan olarak , bazı insanlarla aynı kategoride olmaktan utanç duyduğumu bana bir kez daha hatırlatan sabah kahvemin içine etmiş haber.'hayvanlar bunu yapmıyor ,insan olmayın azıcık hayvan olmayı deneyin' anlayışına sahip olsalar herşey bu kadar karanlık olmayacak bu ülkede.cehalet bütün anlayışları siker atar maalesef
  • (bkz: utanmak)
  • tüylerimizi diken diken eden 3. sayfa haberi. "kocaeli’nin gölcük ilçesi’nde 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi ö.y. ile ilişkiye girdiği iddiasıyla 29 kişi gözaltına alındı." haberde aynen böyle yazıyor. 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi ile ilişkiye girmek. hay senin13 yaşındaki çocuğa tecavüz diyememiyen gazeteciliğine tüküreyim. o 29 ahlaksız kadar ahlaksızsın sende.
  • agir tahrik altinda tecavüz ettikleri gerekcesiyle serbest birakilacak insanimsilarin bulundugu gözaltidir diye söylenmekte.
  • yarın bu herifler sokakta elini kolunu sallaya sallaya dolanır. öbür gün de bu haberi okuyanlar olayı unutur. minicik kızlarımızın, kardeşlerimizin hayatı da karardığıyla kalır. bu senaryoyu daha önce yaşamayan kaldı mı? sanmıyorum.
    şimdi görevimizi yerine getirelim. insanlıktan nasibini almamış yüzlerce vicdansız, karaktersiz adama küfür edip terk edelim burayı. her zaman olduğu gibi. ama sadece kendilerine küfür edelim. anasını bacısını işin içine soktuğumuz sürece bu haberleri okuyup kahrolmaya devam ederiz çünkü.
  • caydırıcı yaptırımlar olmadıkça korkarım ki herkesin başına gelebilecek durum. kesinlikle siyasi değil vicdani olarak haykırıyorum: (bkz: idam)
  • öküze bağladık durumu , ahlak bitti coktan yazıklar olsun umarım bu yapanlar en acı cezaları cekerler
    akılları çüklerinde olan zavallılar
  • olayın kendisine de verilişin şekline de kafam girsin dediğim haberdir.

    tecavüzün, şantajın, sözde namus yüzünden kadın öldürmenin, dövmenin kısaca hödükler sürüsü böyle boktan bir ülkede yaşıyor olmanın dayanılmaz cazibesine kapıldığımız bir yeni haber daha...
hesabın var mı? giriş yap