• 1 mayıs 2007, 1 mayıs 2008, ve muhtemelen 1 mayıs 2009 da olduğu ve olacağı gibi sendikaların taksimi isteyeceği valinin emniyet müdürünün çeşitli bahanelerle karşı çıkacağı, bazı provakatör grupların ortalığı karıştırmaya çalışacağı, (bu provokatörleri kimin yönlendirdiği malum olsada!!!) türkiyede emek ve sevgi bayramının ikinci yılının kutlanacağı gün....

    geciken edit: entry giriş tarihindeki düşüncelerimin aksine kontrollü olarak taksimde kutlanan bayramdır...
  • genelinin tekel işçileri, onların destekçileri ve pankartlarının olacağı işçinin emekçinin bayramıdır.
  • 1.5.10'dur. gerekirse öss sorusu olur. şöyle ki;

    1 5 10 ?

    cevab veriyorum: 16
  • (bkz: taksim'e gider)

    "8 mart dünya emekçi kadınlar günü’nün 100. yılı kutlamalarına etkin ve kitlesel katılım sağlama kararı alan disk, 1 mayıs 2010’de de kutlamaların merkezini istanbul – taksim olarak belirledi. kitlesel katılım için şimdiden çalışmalara başlama kararı alan disk, bu yıl 1 mayıs çalışmalarında sendikal hak ve özgürlükler başlığını öne çıkaracak."

    edit: http://anticopyrighttr.files.wordpress.com/…der.jpg
  • emek ve dayanışma günü adı altında kutlanacak resmi bayramdır.
  • şu ülkede yaşanacak en güzel 1 mayıs olacaktır. bunu umut ediyoruz, bunun için uğraşıyoruz.
  • sıyrılıp tüm ünvanlarımdan azade bir kuş olmak ve içimdeki tüm gücü sokağa salmak için alandaki yerimi alacağım gündür..

    bütün bildiklerimi öğreten işçilere bütün öğrendiklerimi vereceğim gündür...
  • türkiye solcularının bir işçi sınıfının oluşması için alana çıkacağı gündür...

    ayrıca türkiye solcularının 1980 model sistem köpeklerinden de haberi vardır. bağırmasında, sesinden korkulmasında keramet vardır..

    yenilgilerinden bıkmadan mücadele etmesi, sürekli kazanan tarafta yer almış, sürekli galiplerin köpekliğini yapmış, sürekli iktidarlara alkış tutmuş köpeklerce anlaşılamaz. o köpekler oturdukları yerden vurun amına koduğumun goministlerine diye mutlak bir mastürbasyon hali içinde oldukları gün oturdukları sandalyenin gerçek sahipleri o istemese de onun da hakları için alanda bağıracak seslerini yükselteceklerdir.

    olur da gün dönerse devran değişirse birgün o sandalyenin gerçek sahipleri o sandalyeyi o sıcacık götlerinin altından çekerlerse o götlerin oturacağı şey bellidir..

    kamuoyuna saygı ile duyrulur...
hesabın var mı? giriş yap