• bir tayyip erdoğan beyanatı.

    2020 olimpiyatları istanbula verilmediği için böyle demiş kendisi. yine biz en süperiz bizde hiçbir problem yok. herşeyimiz 4x4'lük ama biz müslüman ülkesi olduğumuz için bize vermiyorlar. yani bu sefer akp olarak değil ülke olarak mağduruz.

    edit : birtanesi de demişki öyle demek istemiyor. mutlaka ben okuduğumu anlamamışımdır ya da yanlış anlamışımdır. yoksa sayın başkabanımız böyle birşey söylememiştir. ifadenin tırnak içinde yazılmış olması da mutlaka bir yazım hatasından kaynaklanıyordur. lanet olsun enis berberoğlu. hiçbirşeyi doğru yapamaz mısın ha !?
  • olimpiyat komitesindeki islam ülkeleri temsilcilerinden oy alamamış ülkenin başbakanının söylemi.

    bu açıdan bakılınca islam ülkeleri bağları çoktan türkiye ile kesmiş görünüyor.
  • kendisini islam alemini en tepesinde gören kişinin talihsiz beyanatlerından biri.

    sanırsın ki islam dünyasını bir kendi temsil ediyor,bir kendi biliyor bu işleri. işine geldiğinde batıyla bir olup müslüman bir ülkeye savaş tamtamlığı,işine geldiğinde batı islamı dışlıyor.
  • birçok müslüman olimpiyat komitesi üyesinin istanbul'a oy vermediğini bilinçli olarak halktan saklayan başbakan beyanatı.
  • kendini iyiden iyiye halife sanıyor anlaşılan. dil sürçmesi filan olmaz böyle.
  • tayyip erdoğanın bilmemkaçıncı kez yaptığı mağduriyet ağlaklığı. meseleyi her zamanki gibi din eksenine oturtma çabası.

    altyapı yok. tesis konusunda sadece söz var. ülkedeki sporcuların tükettikleri ilaçlar veliefendideki beygirleri sollamış, dolayısıyla olimpiyat tokyoya kaptırılmış. öz eleştiri yapıp eksiklerimiz kapatılacağına bizdeki yaklaşım ' biz müslümanız o yüzden bizi istemiyorlar' ağlaklığından öteye gidemiyor.

    acıtasyon bizim millette işe yarıyor ama eloğlu sallamaz. hatta 'isabet olmuş iyi ki vermemişiz' bile derler.
  • 2022 katar dünya kupasına ev sahipliği yapan ülkenin vatandaşlarını gavur kabul eden açıklama. malesef alınması gereken mesafeyi, berbat şehircilik anlayışı, yanlış finansal tercihler, otoriter yönetim, güven ortamının olmaması gibi etkenlerin hepsini görmezden gelerek müslüman olmamıza bağlamıştır rte.
    katar'da petrol var bahanesine kimse sığınmasın, bizde herşeyin yamuk yumuk, katarda doğru düzgün olması para ile ilgili değil, kültür ve kalite anlayışı ile ilgilidir.
  • dini kullanmaya calisan standart bir politikaci beyanidir.

    niye kabul etmiyorsun kardesim, biz bunu hak etmedik, altyapi, ulasim, konaklama problemlerini cozmedik, sportif basarimiz yok denecek kadar az, doping, sike olaylarinin surekli uzerini kapatmamiza ragmen cikiyor halinin bir yerlerinden. ilk basvurumuz 2000 olimpiyatlari idi, hala orada dahi vaad edilen altyapi problemlerinin cozumu tamamlanmadi. sen bir tek kendini zeki sanip herkezi aptal mi saniyorsun. e tabi surekli agzinin icine bakan bir %50 var degil mi ne de olsa. ustelik te yalan soyluyorsun, eger adam islam dunyasi ile baglarini kesmek istemis olsaydi asagidakini yapmazdi, dusunemiyor musun bunu, bak burada ne var,

    (bkz: 2022 katar dünya kupası)
hesabın var mı? giriş yap