• an itibariyle taş adan kadınlarla birlikte gerçekleşmiştir. bakalım ne zaman salıverilip, akepe tarafından ödüllendirilecektir.

    madımak'ın insan yakan torunları.

    kaynak
  • (bkz: cadı avı)

    edit: menfur olayı kınıyorum. ülke demokrasisine ve istikbaline menfi tesir edeceğini düşünüyorum. ama şehit acısının verdiği ızdırap ile ağızlardan şuursuzca sarfedilen feryatların bir anlık öfke boşalması olduğu kamoyu vicdanınca sabittir. binaenaleyh bu durumun daha fazla hukuksuzlara sebep olacak bir cadı avına dönüşmesi tehlikesini kaygıyla müşahede ediyorum. herkesi sağduyu ve sükunete davet ediyorum.

    edit-2: istirham ediyorum, lütfen nefrete ve tefrikaya sebep olacak üslubu bırakınız. bu ülkede beraber yaşayacaksak-ki millet olmak birlikte yaşamak kararlılığını iktiza eder- sorunlarımızı müşretek sağduyu ile uhulet ve suhuletle çözme iradesine ve mükellefiyetine sahip olmayı elzem kılar. kesrette vahdet, zor değil bunu başarmak.
  • ülkemizde güzel şeyler de oluyordur umarım, salınmayıp cezasını almasını diliyorum.
  • nefretini ayrı bir hücreye, kendini ayrı bir hücreye hapsetsinler ki çıktığında içindeki irinden arınabilmiş olsun.
  • ulan kadın "yakın o evi" diye katliama azmettiriyor, bir diğeri kafam kadar taşları arabalara atıp cinayete teşebbüs ediyor. bir dangalak da çıkıp bunların tutuklanmasına cadı avı diyor. cadı avı masum insanların bok yoluna gittiği durumlarda kullanılır, masum mu şimdi bunlar?
  • ohh içimin yağları eridi.
    öldürmeye teşebbüsden yargılanması lazım.

    o günleri de görürüz inşallah.
  • ceza almayacak kadındır.

    ayrıca, asıl kızmamız gereken bu insanlar mıdır?

    bence bunu sorgulamak gerekiyor. gazete manşetlerini, tvde gösterilen programları, yapılan gerçek dışı haberleri, bazı siyasilerin açıklamalarını unutmamak lazım. bu insanlara ne gösterirsen ona inanırlar. köyde yaşayan dedem, kendi oğluna hain demiş chp'ye oy verdi diye, düşünün. aile içine kadar girdi bu propaganda.
  • yakalanmalari oh dedirtmistir fakat yapılan her şeyin göstermelik olduğunu icisleri bugün kanıtladı. bir tek kk'nun suçlu ilan edilmediği kaldı. kk da göz altına alın ki yaptığınız açıklamaya uysun.

    edit :cadı avı, bir anlık öfke diyen hıyarlara diyeceğim tek şey keşke babanız bir anlık zevk için ananıza patlamasaydi da böyle gavatlar dünyaya gelmeseydi diyorum.
  • milleti galeyana getirme, oldürmeye teşebbüs ve devlet malına zarar verme suçlarından yargılanması gereken, madımak artığı fatmanin göz altına alınması olayıdır. muhtemelen tutuksuz yargılanacak ve sonra da beraat edecektir. bence durumun herhangi bir partiye üye olmasıyla da alakası yoktur!
  • "yakın o evi" bir katliam çağırısıdır. yakın tarihimizde karşılık da bulmuş bir çağrıdır. çocuğu ve bebeği ile evin içindekileri öldürme çağrısı yapanlar cezalandırılmalıdır.
hesabın var mı? giriş yap