• aklıma bundan 5-6 sene önceki kamboçya gezimi getiren videodur. o zaman gittiğimde bana da her şey ucuz geliyordu, burada aylık 1000 dolarla rahat yaşarsın filan diye düşünüyordum. ama sıkıntı şuydu ki oranın yerlileri muhtemelen aylık 100 dolar zor kazanıyordu yani ülke bana güzeldi, yerlisine değil. aynı hesap şimdi de türkiye’deki bir almanı düşününce söyledikleri gayet mantıklı, onun için mükemmel ülke tabi ki.
  • benim bile turkiye'ye gocesim geldi.. dur bi dakka ya, ben zaten buradayim. bacim cok guzel anlatmissin da, degirmenin suyu nerden geliyor bir de onu anlatsana?
  • 7 numaralı sebebinde söylediği üzere, yabancılar ve türklerin yaşam standartları arasında büyük farklar var.

    bana bangladeşte burjuva olup köle kırbaçlama imkanı tanınsa ben de "20 reasons to love bangladesh" falan diye video çekerdim.

    bir yabancının türkiye'de para kazanma imkanı sizden daha yüksek, sırf "biz şirkette evrobalı yönetici çalıştırıyoh" demek için bile birini işe alıp size vermedikleri paraları onlara verebilirler.

    onun haricindeki konularda haklı ama.

    edit: typo
  • (bkz: because of donkey dick)

    ulan orada kazandığınız bir euro burada 10 tl. bizim kenarına yaklaşamadığımız otellerde siz neredeyse bedavaya kalıyorsunuz, ondan sonra i love törkiş kebap and raki. tabii ki burada kalırsın sarı tutku.
  • izlerken ulan acaba ben mi yanlış ülkede yaşıyorum diye sordum kendi kendime.
  • abla kendini güvende hissediyormuş. bebek’te falan yaşıyor galiba ve sanırım türkiye’nin kalanını da orası gibi zannediyor.

    ablacım yozgata git. erzuruma git ama ramazanda olsun, daha çok eğlenirsin. karadenize git ama yazın mümkünse, kışın sakindir, yazın araplar gelince canlanıyor ortam. gece tek başına istanbul’da mini etekle dolaş ama bebek’te değil. ya da bugün kadıköy’e bir uğrasaydın mesela. güvenlik güçlerimizi iş başında görüp kendini daha da bir güvende hissedebilirdin.

    ben kendimi bu abla kadar güvende hissetmiyorum şahsen. o da bilmediğinden konuşuyor muhtemelen.

    (bkz: yaa pelin kardeş çok rahat konuşuyordun)
  • ablam abone , izleme sayısı kasmak uğruna sallamışta sallamış. euroyla maaş almıyorsan türkiye şuan doktorlar,mühendisler için bile pahalı. güvenlik diğer konular zaten ne durumda olduğumuzu herkes biliyor.

    türkiyenin avrupaya karşı tek avantajlı olduğu konu yemekleridir. eskiden doğal güzellikleride derdim ama malum heryer bina olduğu, gölleri kuruttumuz gibi sebebler yüzünden artık onu diyemiyorum.
  • doğrusu videoda olduğu gibi "why i moved to turkey" olan başlıktır.
    abla kendini güvende hissedebilir. neden yozgata, erzuruma gitsin ki?
    ekonomik durumun iyiyse türkiye dünyanın en güzel ülkesi.

    --- spoiler ---
    ulan orada kazandığınız bir euro burada 10 tl. bizim kenarına yaklaşamadığımız otellerde siz neredeyse bedavaya kalıyorsunuz, ondan sonra i love törkiş kebap and raki. tabii ki burada kalırsın sarı tutku.
    --- spoiler ---
    ona laf atmak yerine durumumuzu düzeltmemiz lazım. kadının buraya gelmekte ne suçu var? sarı tutku falan demeler... ne alaka?
  • kendisi trt world de calismaktadir.

    ve bence euroyla maas almaktadir zaten.

    euroyla maas alsam bi de youtube dan yan gelirim olsa bence de turkiye mis gibi memleket.

    sunu bi anlamadiniz. olay turkiye degil, turkiyede ne olduğunuz.

    regards.
hesabın var mı? giriş yap