• mal beyani.

    maç izlemezlerse de ölmezler, izlemesinler o zaman.

    şöyle basit bir konuda dahi yaşam tarzına müdahale tespiti yapmak zor degil yahu.

    paranın uşağı olmak insanı ne derin çukurlara gömüyor!
  • (bkz: money talks)

    tam olarak budur.

    katar fena yemlemiş.
  • fifa başkanı dahil herkesin bir fiyatının olduğunu gösteren açıklama. katar yine basmış parayı, düdüğünü öttürüyor.
  • ilk gördüğümde bir tarikat müridine ait olduğunu sandığım gianni infantino beyanı.

    bazı insanların değerleri, bazı insanların da fiyatı vardır.
  • siyasal islamın kulu olmuş birinin saçmalamaları.
  • fifa başkanı gianni infantino açıklaması. katar'dan dünya kupası için rüşvet alanların listesi açıklansa da bu abimiz kaç para almış öğrensek...

    --- spoiler ---
    bugün kendimi katarlı hissediyorum. bugün kendimi arap hissediyorum. bugün kendimi afrikalı hissediyorum. bugün kendimi eşcinsel hissediyorum. bugün kendimi engelli hissediyorum. bugün kendimi göçmen bir işçi gibi hissediyorum. aslında bunların hiçbirisi değilim ama çocukken ayrımcılığa uğramanın ve zorbalığın ne olduğunu gördüm. kızıl saçlarım ve çillerim dolayısıyla zorbalıklara uğramıştım.

    dünya kupası için katar'a gelecek taraftarlar, 3 saat bira içmezlerse ölmezler! aslında aynı kurallar fransa, ispanya, portekiz, iskoçya'da da geçerli.

    göçmen işçiler mi? katar'da kendi ülkelerinde kazandıklarından daha fazla para kazanıyorlar. göçmen işçileri, fifa ve katar önemsiyor. avrupa, katar'ın yaptığını yapabilir. bu işçilerin bir kısmının avrupa'ya gelebileceği bazı kanallar, bazı yasal kanallar oluşturun. onlara biraz iş verin, biraz gelecek, biraz umut. burada avrupalı birçok şirket var ve para kazanıyor, işçileri önemsiyorlar mı? işçilere 350 milyon dolar verildi. batılı şirketler, işçi maaşlarını yükseltmek istemiyor.

    dünya kupası'nın katar'da olmasının eleştirilmesi ikiyüzlülüktür. biz avrupalılar, son 3000 yılda yaptıklarımız için başkalarına ders vermeden önce özür dilemeliyiz.

    lgbt durumundan da bahsetmeme izin verin. bu konuyu, bu ülkenin en yüksek liderliğiyle birkaç kez konuştum ve onayladılar. herkesin hoş karşılandığını onaylayabilirim. bunun aksini söyleyen olursa, bu ülkenin görüşü değildir ve kesinlikle fifa'nın da görüşü değildir. katar'a gelen herkesi bekleriz. dini, ırkı, cinsel yönelimi, inancı ne olursa olsun. katar devleti de buna bağlı kalıyor.

    hintli sahte taraftarlar konusu... insanlar, ingilizlere benzemiyorsa, ingiltere'yi alkışlayamaz mı? bu ırkçılıktır. saf bir ırkçılıktır. dünyadaki herkes, istediği için tezahürat yapar. bir hintli, almanya'yı destekleyemez mi?

    isviçre'de yaşıyorum. katar'da yaşamıyorum. katar'da çok zaman geçiriyorum ama dünyanın birçok yerinde çok zaman geçiriyorum. ben bir dünya vatandaşıyım. insanlar dünya kupası'nın tadını çıkarsın. isterlerse beni çarmıha gersinler ama futbolu, futbolcuları bıraksınlar. birlik olmaya çalışalım, çatışma yaratmayalım. kaynak
    --- spoiler ---
  • " rüşvet almazsa ölecek olan " beyanıdır.
  • amina koduklarım bu bir görev mi?

    zorunlu olarak gelip maç izlemek zorunda mı herkes? eğlence değil mi bu? keyfi olarak yapılan bir şey zorla neyi dayatıyorsunuz?.

    yok aga insanoğlu bi sikimi öğrenemez.
  • boş yapma kel. milletin derdini de tam anlamamış saçma sapan konuşuyor. hayat oradan güzel tabi yılda 1 kez gitsen mısır da güzel pramitler falan. neler çevirdiğiniz cukkalar falan 5-10 yıl sonra ayyuka çıkacak zaten
  • bunu kişi kendi kendine söylerse güzeldir de başkası söyleyince işin rengi değişiyor.
hesabın var mı? giriş yap