• bunca yıllık ömrümde bu kadar aşağılıkça bir cümle kurmak aklımın ucundan bile geçmedi, ki türk bile sayılmam! "dil ifşa eder" demiş güzel bir ağabeyimiz. zihinsel formasyonunuzun ilerici, demokrat, sosyalist, dindar olduğunu iddia etmeniz haybeyedir böyle zamanlarda. çünkü arka planda yer alan hastalıklı yapı o dile nihayetinde muhakkak yansır. o an için çok güçlü olduğunuzu düşünüyorsunuzdur, çok sempatik ve komik.. kazandığınızı ver her şeye hakkınız olduğunu veya sadece saray soytarısı olduğunuzun farkındasınızdır ve hükümdarınızın karşısında görevinizi ifa eyliyorsunuzdur. sebep muhtelif, lakin sonuç kaçınılmaz! iddia ettiğiniz kişi olmadığınızı, dilinizin yaladığı yerden anlarlar bir vakit. benzer bir cümleyi bir mhp vekilinin ettiğini düşünün; kürtüm ama tedavi oluyorum!
    ne oldu komik gelmedi mi?
  • sırrı süreyya'yı sevmesem de söylediği cümle eksik girildiğinden sözlerinin yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum. önder tam olarak 'afedersiniz türküm,tedavi oluyorum' diyerek erdoğan'ın afedersiniz ermeni gafına ağır bir göndermede bulunmuş ve resmen lafı çakmıştır. yani türklüğü aşağılamak için değil başbakan'ın ırkçı yaklaşımına göndermede bulunmak için böyle bir yolu seçmiştir. lafı yiyen taraf buna nasıl güldü hele ki erdoğan gibi biri, herhalde o an kendisi de anlayamadı durumu tam olarak..adam yüzyılın trollüğünü yapmış baksanıza herkes espri diyor geçiyor..
  • küstahça bir açıklamadır.
  • yeni türkiyenin yeni cumhurbaşkanı tarafından da komik bulunup gülünmüş süper espri.

    haber

    "bu sırada emine erdoğan’ın “siz nerelisiniz?” diye sorması üzerine, önder, “adıyamanlıyım, çok afedersiniz türküm, tedavi oluyorum“ yanıtını verdi. önder’in esprisi erdoğan çiftini ve masayı güldürdü. önder’in, “tarım bakanı mehdi eker’den tespih istedim, vermedi. verseydi tekrar bakan olması için dua edecektim” sözlerine erdoğan çifti uzun süre güldü. "
  • cok afedersiniz ermeni denince ortalik ayaga kalkti ki bence sonuna kadar hakliydi tepkide halk. cok afedersiniz turkum deyip bir de hakaretin boyutunu artirip tedavi oluyorum denince bir minik haber basligi olarak kaliyor. bu topraklarda osmanli'dan beri turk'luk hic degerli bir sey olmadi. tam olacakti, oldurmadilar. ataturk'un ve binlerce eski turk yoneticilerinin kemikleri sizliyordur.
  • bir ara türk solunun sempati merkezi haline gelmiş "abe"si sırrı süreyya'nın buram buram ırkçılık kokan esprisi.

    aferin sana abe!

    tedaviye devam.
  • bana ilk okuduğumda türk olduğum için tedavi oluyorum demek istemedi gibi geldi.

    daha çok 'bu ülkede doğan herkes türk'tür, kürt diye bir şey yoktur' fikrine gönderme yaparak espri yaptı gibi geldi. yani 'evet aslında ben kürt değilmişim hatta türk'müşüm uzun zamandır kendimi kürt sandığım için ve şimdi gerçeği öğrendiğim için tedavi oluyorum' gibi bir espri zannettim. öyle mi değil mi buradan kestirmek zor.

    bu arada ssö'den nefret etmesem de kendisine karşı en ufak bir sempati de beslemiyorum, bunu not etmekte fayda var.
  • sarkastik bir açıklamadır.

    milliyetçilerde o kadar zeka olmadığından normal tabi hep bunlar.
  • kendisini kürtlerin nasıl tedavi ettiğini merak ediyorum. bizim tatlı su solcuları oo sırrı baba diyip bu ırkçıya oy vermişlerdi bir de utanmadan.
hesabın var mı? giriş yap