• vatan hayinlerini çıldırtan ultra özgürlükçü bir tavır daha. ve tabii ki reyisimizden.

    https://tr.sputniknews.com/…dahale-etmedik-etmeyiz/

    muhalif zırtolar daha neyin tantanasını yapıyor acaba??

    edit: başlığın ve haberin ilk hali “ülkemizde domuz eti yiyenler var, müdahale etmedik“ şeklindeydi. dürümspor ve ekibi değiştirmiş.

    dini mevzular sebebiyle kendinden olmayana müslüman türkiye halkı ceza vermiyor, kırbaçlamıyor diye mi övünmeliyiz? manyak mısınız aq?
  • lutfetmis, allah razi olsun dedirten aciklama.

    edit: baslik tasinmadan "ülkemizde domuz eti yiyenler var, müdahale etmedik" idi, bu sekilde benim entry' im havada kaliyor diye edit cekiyorum.
  • e normali bu değil mi? olması gerekenle övünmek neyin kafası ben anlamıyorum.

    edit: başlık taşınınca entry biraz havada kalmış. ülkemizde domuz eti yenilmesine müdahale etmiyoruz başlığına yazmıştım.
  • sizin yediklerinizin yanında, domuz etinin haram oluşuna sıra gelmiyor çünkü.
  • "bizim ülkemizde domuz eti yiyenler var. biz domuz eti yiyor diye bunlara müdahale etmedik"
    ya napacaktınız? kellelerini mi uçaracaktınız? falakaya mı yatıracaktınız? başka adamın vücuduna giren çıkan seni ne ilgilendiriyor?
    lafa bak.
    "mesela geçen gün çilekli sakız çiğneyen birini gördüm ve öldürmedim. halbuki çilek aromalısı haramdır. çünkü sadece damla sakızı aromalısını çiğnerdi efendimiz. 2500 yıl önce başka tür sakız bulunmadığı için olabilir ama bu beni ilgilendirmiyor. ben çilekli sakızı %5000 kârla satarım. çiğneyeni de öldürmemem erdemimdendir. bunu yapan insan 10gr sakıza 3566tl verirken benim ne kadar hoşgörülü olduğumu düşünüp haline şükretmeli. ha bu arada o sakızı toplum içinde çiğneyemez, internette görüntülerini paylaşamaz, marketinde satamaz. aksi takdirde halkımın onlara benim yapmadığım şeyi yapmayacaklarını garanti edemem. mucks"
  • ınstagram'da fotoğraf paylaşınca linç edilebilir ama. bu ülkede domuz çiftlikleri var. bu kadar domuzu hep inançsızlar mı tüketiyor? hadi be?
  • gerçekten anlayamıyorum; bu sözü soyleyen adam, bir ülkenin her yetkisini elinde bulunduruyor. insanda kötü duygular uyandıran sözdür.
  • son derece ileri seviye bir özgürlük anlayışıdır.

    domuz eti yiyenlere müdahale etmedikleri gibi hırsızlara, tecavüzcülere, cinsel istismar yapanlara, vergi kaçıranlara, katillere de müdahale etmemiş olmaları şeklinde sıralanabilecek güzellikleri vardır.

    ama eğer fakir, dar gelirli ya da gerçekten sıradan bir vatandaş iseniz ananızdan emdiğiniz sütü, götünüzden burnunuza tekrar sokarlar.
    öyle de deli kanlılardır bunlar.
  • "inek eti yiyenler kırbaç yiyor" argümanı tam da siyasallaşmış dini anlatıyor. hinduların ineğe duyduğu saygı, onu "kutsal" kılması bu sorunu açıklıyor. ve görüldüğü gibi absürt. aynısını siyasal islamcılar farklı nesneler için yapıyor. yani biz de onu diyorduk yıllardır. din tamamen bireyselleşmedikçe, dine saygı duymayan herkes zarar görecek. veya saygı duyarmış gibi yapmak zorunda kalacak.
  • allah razı olsun kendisinden,geçen gün migros sanal marketten bacon siparişimi verdikten sonra getiren vatandaş beni kırbaçlayacak diye çok korkmuştum,reis sayesinde artık korkusuzca sipariş vermeye devam edebilirim.
hesabın var mı? giriş yap