• 4-5 li grup halinde fotoğraf çekilir içlerinde sadece bir türk vardır ve o herkes içinde ayırt edilebilir. bunu sağlayan özelliği çözemedim. duruşu mu? bakışı mı? kıyafeti mi? ama vardır böyle bir özellik.
  • türk kızı mı, hangisi? böyle bir tip mi var? istanbul'un caddelerindeki mi, şehrin dışa doğru kenarlarındaki mi? vanlı kız mı artvinli mi? trakya'dan olan mı yoksa hataylı mı? ve hangi yabancı kızdan ayıracağız onu? "yabancı kız" ne demek? danimarkalı mı, nijeryalı mı, amerikalı mı, pakistanlı mı, ıraklı mı, ingiliz mi? bırakın allah aşkına! kimi, kimden, nasıl, neye göre, hangi özellikleriyle ayırıyorsunuz? ne kadar da insan sarrafısınız öyle...
  • kıl çıkan yerlerinin tavuk yolunmuş gibi delik deşik olması.

    gâvur kızlarında bu gözenekleri görmek için mikroskop lazım. türk kızında 5 metre öteden anlaşılıyor.
  • türk kızı denen nane; ataerkil ve islami bir düzenin dayatmasını, hayatın gerçeği olarak kabul eden bir toplum içinde büyüdüğü için yabancı kızlardan biraz farklıdır.

    çünkü sadece erkeklerin değil, içi nasıl aldıysa bu düzeni içselleştirmeyi başarabilmiş bazı amorf hemcinslerinin de hedefi halindedir ve ondan adeta kadın olduğu için özür diler gibi yaşaması beklenmektedir.

    avrupada büyüyen hemcinsi; eğitimine, hobilerine, kendini geliştirmeye, arkadaşlarına, sevgililerine vakit ayırırken, türk kızı kendisini, başkalarına göre nasıl göründüğüne göre şekilledirmek zorundadır. hep orda olmayan üçüncü bir gözün onayını almak zorundadır. haliyle bunlarla uğraşırken mükemmel bir kişilik gelişimi göstermediği içinde türk erkekleri tarafından beğenilmemektir.

    oysa nasıl bir konforla çevrili yaşadığını bilmeyen, orta zekalı bile diyemeyeceğim, beyni iğdiş edilmiş ortalama türk erkeklerinin arasında birey olmaya çalışmak yorucudur. başarmak ise neredeyse imkansıza yakın.

    türk kızı, an be an, her gün, kendini, iffetini tekrar kanıtlamak zorundadır, başaramazsa öldürülebilir.
    çünkü türk kızlarının fıtratında öldürülmek vardır. ayrıca öldürüldüğüne göre kesin "o da bi şeyler yapmıştır". neden başkasının değil de kendisinin ödürüldüğünün hesabını vermek zorundadır.
    neyseki öbür dünya var. orda öldürülmesinin cezasını çekecektir. içiniz rahat olsun.
  • ikisi de ataerkil toplum içinde büyümüştür.

    avrupa'da ataerkil toplum düzeni yok zannedenler sanırım ataerkil toplum ne demek tam anlamıyla bilmiyorlar.

    türkiye ile avrupa'nın yapısı arasındaki fark, dini kökenli ahlak kurallarının 1) farklılığı 2) yaygınlığından kaynaklanıyor.
  • umarsızlar. kesinlikle vurdumduymazlar. ayrıca pisler, açık ve net.
    bir açıdan umursamazlık rahatlığı getiriyor. bizler gibi, türk kızları gibi kasım kasım kasılmıyorlar. oldukları gibiler. hemen hemen çoğu makyaj yapmıyor; yapan da bizim gibi fondöten, bronzer, allık, fixleyici pudra usulü yapmıyor. ama bu rahatlık kıllı bacaklarla gezmeye doğru uzanıyor. hiç sarı marı görünmüyor demeyin, bildiğiniz panayırlar canım. ayrıca ispanyol kızların değil gözeneklerinin görülmesi bıyıklarını bile sayabiliyorum. türk kızındaki üslup kaygısı avrupalı kızda yok. aynı şekilde türkiyedeki aitlik hissiyatı da burdaki avrupalı-avrupalı ilişkilerinde yok. bağımsız yaşayıp, belirli zamanları paylaşıyorlar. bu türk erkeğinin avrupalı kızlar tarafından tercih edilme sebebidir. çünkü türk erkeği sahiplenir. keza türk kızı için de aynı şekilde. asyanın bize kattığı tutku, avrupaya uğramamış. teğet geçmiş ama nereye bilemiyorum.
    bizim mantıya gösterdiğimiz özeni hayata göstermiyorlar.

    avrupalı kız maslakta rezidans, türk kızı boğazda yalı.
    avrupalı kız gucci rush, türk kızı paco rabanne xs
    avrupalı kız gitar, türk kızı saz
    avrupalı kız tabu, türk kızı 101.
    avrupalı kız sigara, türk kızı nargile.
    avrupalı kız absinthe, türk kızı rakı

    *avrupalılar ele alınmıştır.
  • kendi olamamasıdır.
  • turkce konusmasi. bi de hayati boyunca boyle dingillerle muhatab olucak olmasi.
  • her türlü vakaya, büyük küçük demeden açık kalp ameliyatı yapması da oldukça ayırt edici bir özelliğidir türk kızının. asla olayları salamaz, açılmayan tek bir aramanın üzerine ansiklopedi yazabilir. bunun nedeni sanırım doğumundan itibaren evlilikten başka bir motivasyonunun bulunmaması ve buna binaen tüm çabasını, ilişkisinin evliliğe gitmesi yolunda harcaması olabilir. avrupalı kız da olursa olur olmazsa çay içeriz mantığıyla her şeyi daha kolay salar.
  • babalarının türk olmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap