• burada görülecek olan gazoz kapağıdır. sütçü imam üniversitesi'nden meşazınızı aldım gençler. ben de ülkemden umutluyum çünkü akp'den torpilim var, biraz da yalakayım. sen de ülkenden umutlu musun recep tayyip üniversitesi sosyolojiden mahmut kardeşim?
  • tgb, vatan partisinin gençlik örgütüdür. vatan partili bir tanıdığım var. 70 yaşlarında. eski bir arkadaşımın babası. doğu perinçek'le falan bir sürü fotoğrafı var. çok eski dava arkadaşı.

    neyse, bu amca facebook'ta ekli bende. geçtiğimiz günlerde facebook durumunda bir şey paylaşmıştı.

    işte, "ankara'nın bilmem ne mahallesinde aydınlık bulamıyoruz, dağıtımında mı sorun var, gazete okuyamıyoruz" gibi bir yazı.. bunun altına biri yorum yapmıştı, bu olayı görünce aklıma o yorum geldi. yorum mealen şöyleydi;

    "aydınlık bulamıyorsan sabah gazetesi al, sonuçta aynı şeyleri yazıyorlar."
  • çocukları boşa kullanıyorlar. üst kademedeki 3-5 isim torpil ve para için dümeni sol görüşten akp'ye kırdı.

    (bkz: yazık kafanıza)
  • paylaşılan linkin altında:

    tgb'lilerle aktroller kol kola...
    maocu perinçekçiler, siyasal islamcılarla sarmaş dolaş...

    nasıl ilkesiz bir ideolojileri var valla akıl alır gibi değil.
  • bu neydi şimdi ? ben biraz düşündüm ve neden böyle bir şeye gerek duyduklarını gerçekten anlamadım. yani neden diğer videoya cevap verme gereğinde hissettiler kendilerini? kim çıkıp karşı bi video da biz patlatalım dedi? yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi (bkz: yazık kafanıza)
  • “ülkemi çok seviyorum” repliği ezberletilmiş sanırım ama eğreti durmuş ağızlarında.

    çünkü hepimiz biliyoruz ki bu ülkeyi değil size torpil yapan/yapacak olan hükümetinizi seviyorsunuz.

    bu ülkeyi gerçekten seviyor olsaydınız, haklı bir mücadelenin peşinde cesurca koşan boğaziçili kardeşlerinizin yanında olurdunuz.

    ama görüyorum ki efsane olacakların değil gazoz olanların tarafındasınız.

    size de bu yakışır.
  • boğaziçililer de ülkesini seviyor yalnız konu başka bunların algıladıkları başka
  • gitmek isteyen, umutsuz olan da sevmediği için gidiyormuş izlenimi vermek isteyen çalışma. bu kadar insan ülkesini sevmediği için değil, çok sevdiği ülkesi onlara artık bir şey veremediği için gidiyor.
  • 3-5 tanesini içeri atsalar alayınin ülkesine küfür etmeye başlayacağını hepimizin adı gibi bildigi gençlerin hazırladığı provokatif bir vidyo. kapak falan da değil.
hesabın var mı? giriş yap