• sırf cumhuriyet halk partisi getiriyor diye sadece manisa'nın değil türkiye'nin önemli bir sorununun çözülmesi adına verilmiş bir araştırma önergesini reddeden akp'lilerin bir dakika bile milletvekilleri kalmamaları gerekiyor. az biraz şerefleri, haysiyetleri ve vicdanları varsa.

    oraya chp ile kavga etmeye değil, iş yapmaya gittiklerinin farkında olmayacaklar ki pişkinliğin, yüzsüzlüğün bini bir para olmuş.

    ama adamlar öyle otomatikleşmişler ki muhalefet aleyhinde el kaldırıp indirmeye, muhalefetin verdiği her araştırma önergesi akp'lilerce reddediliyor. beyefendilerin keyifleri olacak ki kabul edecekler. türkiye'nin sorunlarının çözülmesi akp'li milletvekillerinin sikinin keyfine ve siyasi çıkarına kalmış. bu bugün bir kez daha açıkça görülmüştür.

    https://i.imgur.com/gf4oxik.jpg
  • bu akşam rahat uyuyup uyumadıklarını çok merak ettiğim, insan demeye dilimin varmadığı varlıklar
  • önergenin ne hakkında olduğundan bile bihaber insanlardır. bizim meclisimiz böyle çalışır, önergeyi rakip parti verdi, hemen reddeder. türkiye'de çoğunluğun demokrasi anlayışı böyle bir saçmalıktır işte.
  • tam olarak bunu reddetmişlerdir:

    --- spoiler ---

    özgür özel (manisa) - teşekkür ederim sayın başkan.

    soma ilçemizde yaşanan üzücü maden kazası sonucunda bir işçimiz yaşamını kaybetti. kendisini rahmetle anıyoruz.

    bu, bu maden ocağında, yaşanan ilk patlama değildi. 2012 yılında üst üste 3 kez yangın çıkınca çalışma bakanının yanıtlaması için bir soru önergesi vermiştim. kendi verdiği cevapta, yedi yılda 10 kez bu madenin denetlendiğini, 66 kusur bulunduğunu, 2011 yılında kapatıldığını ancak bir ay sonra tekrar açıldığını ifade etmişti.

    biz manisalılar bu maden ocağını çok yakından biliyoruz ama siyaset de çok yakından biliyor. bu maden ocağı, iktidar partisinin mitinglerine 4 bin işçiyi toplu hâlde götürdüğü ve başbakanın "baretlerinizi göreyim." diyerek selamladığı madencilerin çalıştığı maden ocaklarından biridir. arkasında böyle bir siyasi irade olduğu için de kapatıldıktan bir ay sonra görünmez bir el bu maden ocağını açtı. bugün karşı karşıya kaldığımız durumun sorumlusu, gerçek sorumlusu da bu partizanca yaklaşımdır.

    teşekkür ediyorum.

    --- spoiler ---

    http://www.tbmm.gov.tr/…l_kurul.cl_getir?peid=26094

    ek: https://www.youtube.com/watch?v=kzom35jwzxk
  • bilgilere göre 200 kişi ama teknik olarak yetmiş milyon insanın günahına girmiş hatta kul hakkı yemiş insanlar.
    edith: kegums 'a hatırlatmasi için teşekkürler.
  • eğer içlerinde biraz olsun vicdan varsa insanlık varsa bugün yaşanan faciadan sonra rahat uyuyamazlar ve istifalarını verirler. istifalarını verirkende "bu maden araştırılmasını reddettim vefat eden insanların bir sorumlusu da benim." demelidirler.
  • cinayetleri hayırlı uğurlu olsun.
    ellerindeki kan onları da boğsun.
  • elleri kanlıdır, vicdanları ise zaten yok.
  • başlarındaki herifin "her şeyi biz biliriz" kibiri yüzünden gerçekleşmiştir.
  • tıpkı başbakanları gibi günde 5 vakit namaz kılan,oruç tutan,hacca giden,herşeye bismillah ile başlayan, rant ve para delisi dindar rolü kesen akp'lilerdir.allahtan tek dileğim,günahına girdiğiniz her bir insan için hepinize bu dünyada cehennem azabı yaşatması..
hesabın var mı? giriş yap