• saçmalıktır. işte bunlar hep dikkat çekme çabaları. sanırım yeni filmi gelecek.
  • celal ile ceren gibi bir sanat eserini sinema tarihine lityum harflerle kazımış, ünlü insan hakları savunucusu, anti kapitalist, sosyal bilimler uzmanı, mizahın efendisi, filizof şahan gökbakar'ın tarihe not düşmesi.

    dediği anda taksim'de kutlama yapmak isteyen işçiler aniden durup kendilerine geldiler. ''biz ne yapıyoruz ya?'' soruları eşliğinde tam ters istikamete doğru harekete geçtiler.

    işçilerin kendilerine gelmelerini sağlayan büyük üstad şahan bey'e gerçekten ülke olarak çok şey borçluyuz.
  • kale almayacağım bir yorumdur.kendisi gündeme gelmek için her yolu deneyen bir insan. yavaş yavaş toplumun bu tarz insanlardan kendini arındırması lazım.gitsin halil sezai taklidi yapıp balkonlarda dolaşsın recep ivedik gibi saçma sapan filimlerle toplumu uyutmaya çalısın.yeterki ciddi konularda fikir ve düşüncelerini kendine saklasın..
  • bilkent üniversitesi'nden mezun -ihsan doğramacı kafası-, ps3 oynayıp, balkonlarda magazincilere seviştiği-sevişemediği kızla hava basan, bu ülkenin varoşunu -recep ivedik kafası- bebek mangerie'de kendine meze eden birinden ne bekliyordunuz dedirten açıklama. 20 yaşında, kafasında(!) kırmızı örtülü işçi tanımıyormuş hasbam. 13 yaşındaki ahmet yıldız kafası(!) pres makinesine sıkışarak öldü ve patronu tarafından "plakasını alamadığımız bir araba çarpıp kaçtı" denilerek hastaneye kaldırıldı. haberin oldu mu canım? rahatça uyuyabilirsin.
  • "bu mu işçi" demiş komikçi.
  • emeğin ne olduğunu bilmeyen polisin tutumunu doğru bulan, iktidara sempatisini ortaya koyan bir adamın kendini ifade ediş tarzı ama mümkünse yorumlarını ve çılgın fikirlerini kendine saklasın. yazdığı gibi konuşuyorsa konuşmasın bile.
  • ekşi vasıtasıyla 1 mayıs konusunda attığı tweetlere bakarken, takip ettiği kişi sayısının 1 olduğunu onun da kardeşi togan gökbakar olduğunu görmemle ne kadar dinleme anlama konuşma akil tweetler atma konusunda gariban olduğunu görmemi sağlamış kişidir.
  • muktedir odaklara "ben de buradayım abiler. beni de görün!" mesajı veren yorumdur.
  • bayram günü karşılıklı savaşa destek vermedigi için beyinsiz,akılsız,cahil diye ithamlara maruz kalan vasat alti komedyen.polis te insan dedi diye linç edilmeye baslandı bile.yahu bu bir mayıslarda neden patronlardan çok polislere yükleniliyor anlam vermek güç.

    kafası pres makinasinda ezilen işçi kardeşimizin cezasını polis çekmeli zaten.
hesabın var mı? giriş yap