• anlasilan anket sonuclari tahminlerimizin cok altinda
  • lan bari insanları sahurda rahat bırak be

    edit: embressong nickli çaylak arkadaşımızın attığı mesajı aynen aktarıyorum
    iyi akşamlar, ben cumhurbaşkanının gittiği öğrenci yurdunda kalıyorum. çaylak oldugumdan başlığa yazamadım.öğrenci twitine cevap vererek gitti deniyor, öğrenci twiti 1 de atıyor.
    fakat saat 10 gibi hazılıklar yapılıyordu görevliler resmi kıyafetlerini giyip teftiş yapıyordu.
    izmaritler toplatıldı teras temizletildi,masalara çatal bıçak konuldu ama medyaya öğrenci twitine cevap vererek gitti olarak geçildi.
    bilinmesini istedim,sen de yazabilirsin istersen başlık sahibine de söyleyebilirsin.
    özetle gelmesi önceden bekleniyordu twitle alakası yok gelmesinin
    herkesin o ortamda olması komik olmuş ama kanıtlayabilirim orda olduğumu video fotoğraf çektim konuşmasını canlı dinledim.
  • yine din somurusu.
  • erdogan'i goren muharrem ince yarin sahurda bisiklete biner :)
  • sayın cumhurbaşkanı üniversite mezunu ve diplomalı olduğu için böyle yurt ortamlarına alışıktır. değil mi?
  • her yurtta olan galatasaray formalı elemanın da katıldığı yemek.

    (bkz: kimsin sen)
  • ne kadar para alıyorsunuz orospu çocukları şu adamı savunmak için.
  • hayatımda izlediğim en iğrenç şey olabilir. öğrencilerin arasındasın, yurt da kendi yurtlarından. türgev yurdu sanırım.* ağır akp propagandası dönen yerlerden. güvenilir ortam yani senin için.

    ama buna rağmen her yer koruma kaynıyor. günün anlam ve önemine binaen güzel bir sofra kurdurmuşsun, bir takım öğrencileri seçmişsin, sahur yapıyorsunuz ama periscope yayınında gözüküyor ki bir dünya insan uzakta ayakta dikilip sizi izliyor yemek yerken.

    bildiğin reklam için koruma ordusuyla gidilmiş, öğrenciler manken olarak kullanılmış, kullanılmayanlar uzaktan izlemiş. doğallık sıfır. bir de almış eline mikrofonu hala şov...

    yarın haber kanalları yayınlayacak çünkü. çocuklara imf falan anlatıyor. lan gidin dişinizi fırçalayın yatın. gecenin 3'ünde miting mi olur?! bir de imf bizden borç istedi falan diyor...

    edit:

    --- spoiler ---

    bize 20 yıl öncesinin teknolojisini yapıyorsun diyor. yapacağımız otomobil tamamıyla elektronik sistemli.

    --- spoiler ---

    şüphesiz ki bu cümlede görmesini bilenler için ibret vardır.

    edit2: bu arada adım gibi eminim orada maddi zorluklar nedeniyle o yurda muhtaç kalmış, muhalif görüşlü öğrenciler de var. belki sahur bile yapmayacaklardı. gecenin bir vakti oraya dikildiler; yerli tank, yerli helikopter, yerli otomobil masallarını dinlediler, geçiş ücretini hiçbir şekilde veremeyecekleri köprülere, uzun yıllar uğramayacakları 3. havalimanına dair bilgilendirildiler.

    konuşmanın gençleri ilgilendiren hiçbir yanı da yoktu üstelik. tiksiniyorum senden uzun. git be artık. ne olur git.

    edit3: bak bak bak, şahaneymiş. nasıl iğrenç bulurmuşuz.

    ulan ortalıkta korumalar dolanıyor. çocuğun tekinin ağzından yanlış bir şey çıksa ağzına sıçacaklar. milleti karşına oturtmuş gecenin 3'ünde kendi propagandan için onları kullanıyorsun. yurttan atılırım endişesiyle gençlerin bir kısmı diken üstünde oturuyor.

    mikrofonsuz, koruma ordusu olmadan, çocuklar seni dinlemek için ayakta dikiltilmeden, her zaman ne yiyorlarsa onu yedikleri doğal bir ortamda milletle sahur yaptın da şahane bulmadım mı?
  • rte'nin halkin icine bu kadar karismasi, halk ile ic ice olmasi halkci gecinen bir partinin secmenlerini devamli kudurtuyor niyeyse.

    oyna devam %54.
hesabın var mı? giriş yap