• benim gibi birisi için galatasaraylı olmanın en acı tarafı.

    (bkz: r leri söyleyemeyen insan)
  • bu tezahuratin bir sihri var arkadas. ve gitgide silinen bir tezahurat, nedense sadece gaza gelindigi anda soyleniyor. ve bu bile bir isaret, bu takimin ruhunu en guzel bu tezahurat yansitiyor, bunu uyuz bir maçta bile bagirsan istekle, arzuyla, inançla bagiriyorsun ve takim cosuyor. en son içerdeki sivas maçinda bir ara gaza gelindi ve istem disi bu tezahurat yankilandi. çunku bilinçaltimizda bu var.

    hep derim, taraftar gruplarinin iyi ve kotu taraflari var; kotu tarafi, spontane gelisecek tribun olaylarina yer birakmamasi, sevk kirmasi. iste bu tezahurat onu da asiyor, stadin neresinden gelirse gelsin rerere rarara tum tribunlere sirayet ediyor. anlatilmaz bir sey.
  • ali sami yen'de 25000 taraftar tarafından hunharca, haykıra haykıra, savaşa gidermiş gibi söylenildiği zaman hem sahadaki oyuncuları hem de ekran başındakileri gaza getirme özelliği olan bir tezahürattı.

    ne zaman ki "saldır galatasaray" ve "x oyuncu oleeey" gibi huseyni makamında icra edilmiş tempodaki tezahüratlar tribünleri sardı; o zaman takım da bir halt oynamamaya, sahada uyumaya başladı. özellikle tt arena'da bu durum çok bariz şekilde görüldü.

    2000'lerin başında anfield road'ın akustiğine bakıp "bizim de bu akustiğe sahip 50000 kişilik stadımız olsa hiçbir takım bu staddan çıkamaz" diyordum. şimdi stad da var ama tribünlerde o zamanki ruh yok.

    re re re ra ra ra tezahüratı galatasaray tarihiyle bütünleşmiş bir tezahürat olduğu için acilen tribünlere geri dönmesi lazım. yoksa hem tribünde hem sahada uyumaya devam ederiz. uyutucu melodiler ve 3d koreografilerle avrupa'nın en iyi taraftar grubuyuz diye böbürlenmeye de gerek yok, o ünvanı dortmund taraftarına kaptıralı çok oldu.
  • seramonide şampiyonlar ligi marşı çalıp bittikten sonra oluşan 5-10 saniyelik boşlukta girilmesiyle çok fena gaza getirir.

    bi anda 50 bin kişinin bastıra bastıra re re re ra ra ra girdiğini hayal edin..
  • galatasaray taraftarının takımına olan aşkı doruğa ulaştığında söylediği tezahürattır. bu kimi zaman* fenerbahçe karşısında son dakikalara önde girme anı olur, kimi zaman muhteşem bir geri dönüşün ardından. metinlerin, hagilerin, cüneytlerin emanetidir. ama söylendiği her an takımı ve taraftarı hazla, aşkla, gururla doldurur.
  • görüldüğünde, duyulduğunda ali sami yen stadyumu günlerini akıllara getiren, özleten, ağlatan çok çok çok eski bir tezahürat. babam 1960'larda dahi söylendiğini hatırlıyor.

    2011 öncesinde 22.000 kişi hep birlikte söylediğinde müthiş bir ses oluşur, tadından yenmezdi.
  • tribünlerde re re re ra ra ra giren çıkan cimboma diye devam eden nakarattır.
  • galatasaray spor kulübünün tezahüratı.
    doğru yazılışı; re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cim bom bom olup 50 karakter sınırına takılmıştır.
    genel kullanım şekliyse; re re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bom dur.
    anlamını merak edenleri araştırma için şu başlıklara davet ediyorum;
    (bkz: re re re ra ra ra)
    (bkz: cim bom bom)
  • yıllar yılı işitmediğimiz tezahüratlı şarkı.
    belki de alisamiyen ile beraber tarihe karışmıştır. yeniden gelmesi gerekiyor bence. alem buysa kral cimbom tekrar gelmesin ama rerere geri gelmesi gereken bir milli gs marşıdır. gaza getirir.
hesabın var mı? giriş yap