• genelden kadından erkeğe; bazen de, dildolu bir kadın tarafından ba$ka bir kadına yapılan penetrasyon için kullanılır..
    beyaz perdedeki ilk örneği için.. (bkz: myra breckinridge)

    çok kasılırsa heteroseksüel bile kabul edilebilir.. oha..
  • hatun kişinin bir strapon yardımıyla erkeğe anal seks yapması. dolayısıyla anal seksin bir alt türüdür diyebiliriz.. (bkz: anal seks/@jander) (bkz: anal seks/@aphrael)

    peggingden zevk almak homoseksüel ya da biseksüel ya da ne bileyim panseksüel olmak demek değildir. (aynı şekilde bunlardan biri olmak da anal seks seveceğiniz anlamına gelmez. -olasılığı yükseltir- cinsel yönelim hangi genderı istediğinizle ilgili bi mevzu, nereyi siktirdiğinizle/siktiğinizle değil. ha göt sikmeyi küfür olarak kullanan bi toplumda zor tabii genel geçer yargıları takmayıp bedenin hazlarına sarmak. e yani, anneannemin istediği torun olsaydım çok sıkıcı bi hayatım olurdu. kolay, çoğu zaman en eğlenceli değildir.)

    ayrıca threesomedır orgydir bi sürü aktivitede pek de güzel kullanılabilitesi vardır.

    yapıp yapmamak herkesin kendi tercihi de, erkekliğinize bok sürdürmemek adına sakınıyorsanız, çok şey kaçırıyorsunuz.

    (bkz: trysexual) (bkz: femdom) (bkz: dominatrix) (bkz: bdsm) (bkz: ileri ve üst düzey için seks uygulamaları/@aphrael)
  • kesinlikle doğru partner ile yapılması gerekli aktivitedir.
  • "şükela!" bir şey.

    edit: bir kadının, beline dildo bağlayıp bir erkeğin anüsüyle veya başka bir kadınla ilişkiye girmesi demektir.
  • japon seks sanatlarında bunun bir varyasyonu şöyle; tespih benzeri ama çember gibi uçtan uca bağlı olmayan, böyle sertçe bir ipe sırayla geçirilmiş küreler sırayla erkeğe makattan dühul ediliyor. geyşa kişi, efendi erkeğin tercihine göre bir yöntem kullanıp erkeği tatmin ediyor, burada geyşa kültürü ve tekniğinin ileri bir uygulaması olarak, makattaki tespih boşalma anında çekiliyor, uzatmalı ve çok yönlü bir orgazm gerçekleştiriliyor. değişik. daha fazlası için meşhur toranagalı, anjin sanlı, marikolu shogun dizisinin uyarlandığı romanı edininiz.
  • pegging, strap-on kullanan bir kadının, erkek partneri ile anal yoldan ilişkiye girmesine denir. çoğunlukla heteroseksüel çiftler arasındaki eylemi tanımlamak için kullanılan bir kelimedir.

    pegging kelimesi, dan savage'in 2001 yılında savage love isimli köşesinde bu cinsel uygulama için yaygın olarak kabul edilen bir terimin yokluğunu ele almak için başlattığı bir yarışma ile popüler oldu ve kullanılmaya başlandı.

    zevkli bir aktivitedir.
  • pegging aslında bir role-play'dir. karşı cinsin empati kurmasına aracılık eden bir oyundur. kadın erkeğe penetre ederek domine eder. burada yaşanan duygu ve fiziksel durum, kadının erkeğin aslında işinin kolay olmadığını da anlamasına vesile olur.

    pegging, bir erkeğin seks hayatında ulaşabileceği seviyelerden biridir ve bu seviyeye ulaşması da kolay değildir. hetero bir erkek, renkli bir seks hayatı sonrası next level olarak pegging'i deneyebilir.

    bir sonraki adım ise, bir kadın erkeğe penetre ederken, erkeğin de bir başka kadına penetrasyonu olarak düşünülebilir.

    ülkemiz için ise zor bir konudur. insanlar seks hayatlarına duvarlar ördükleri için, hem kadın hem de erkek kendi tabuları içinde kalıp bu duvarları aşmakta zorlandığından, pegging gibi bir mevzu çiftler arasında pek açılmaz.
  • erkek için bir sonraki aşaması fisting'tir. onunla bile tatmin olamayabilir. bu işe başlayacaklar bunu göz önüne alsın derim.

    not: heterospor
hesabın var mı? giriş yap